COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, April 19, 2013

Allah Tak Pernah Janji Orang Yang Kahwin Akan Dapat Anak.. Tapi...





11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:)

BaTiK_PiNk said...

Betul, betul dan betul..... :) thanks sis ingatkan Yani benda2 ni...

Mila Ahmad said...

Semoga kita tabah menghadapi dugaan aminnnnn....

thebinipolischeritha said...

so true kakak...

tiba2 rasa syahdu sangat... (~_~)

ameris said...

yesss.. very agree with u neena.

iduraz said...

setuju sgt..sis, nk share kt fb ek

BaTiK_PiNk said...

erk, Kak Neena...nak share artikel ni boleh?

SyazaLuqman said...

totally agree with you!

syarqiah75 said...

Salam neena..nih 1st time kju komen kat sini :) selalu baca dalam diam jerr...kali nih betul2 terharu dgn apa yg neena postkn...kju pon dah hampir 5 tahun kawin tapi belum ada rezeki nak timang cahaya mata...dan jgn ingat org yg x der anak nih hidup dia akan sepi dan selalu sedih...kita tak mcm tuh kan neena :) Kita selalu happy dan bersyukur sangat2 dgn apa yg Allah berikan pada kita skrg (^_^) ALLAH tahu apa yang terbaik buat hambaNya...Senyum selalu...muahh222

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Setuju sgt2 kak neena..kdg2 org2 kt sekeliling kta je yg xfhm..suka sgt judged org yg xdak anak nie..keja nk bg zuriat tue bkn trletak kt tgn kta tp Allah..kalau Allah xbg lagi mungkin dia ada yg terbaik utk kta..kita cuma kena byk2 brsabar dan sentiasa brdoa kpd Dia..

Syuhairah Anuar said...

wah... blh naik smgt with all these words... nak copy halalkan erk?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails