COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 11, 2013

Aku Rasa Nak Pitam Biler Dapat Pujian Dari Seorang Selebriti!

Tengah² scroll my FB home wall.. tetiba ternampak Najjah Boutique share gambar nie kat FB diaorg!  Terusss tersedak air liur aku dibuatnya!

 

Lepas tu terbeliakkkk bijik mata pulakkk biler ternampak Pengacara cantik manis Farah Adeeba bagi comment camgitu!  Banyak kali gosok bijik mata nie..  banyak kali jugak aku cuba investigate betoi ka itu Farrah Adeeba Pengacara TV tu???  setelah puas menggodek FB dia.. yes.. memang betol.. itu adelah dia! Haiyoohhh... rasa macam mau nak fitammmm lahhhh!  haha..  anyway, TQ so much sis Farrah Adeeba.. Alhamdulillah... segala pujian bagiNYA!


First time dpt kata
² pujian dari seorang celebrity!  mauuuu tak gigil?  excited tak yah ckp la.. itu baru Farrah Adeeba yg bagi comment... kalau kata Anuar Zain yg bagi comment.. mauuuu aku pengsan 5 hari kottt! muahahahha..




Lepas sehari.. nampak lagi gambar aku di tepek di wall Najjah Boutique!


Ok skg dah rasa kemaluan yg amat besar biler nak berBlog disini sebab I is maluuuuuuuuuuuuu!!!! *tutup muke dengan bontot kuali*




14 comments:

CIK PUAN TIPAH said...

mana tau..lepas ni najjah ambik jd model diaorg..rezeki..hihi

Nurzakiah Hanum said...

kenyataan nie sis

ameris said...

u deserve 4 it...

#dun forget tis Saturday!

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Ye akak..saya pun nmpk picture akak kat wall Najjah Boutique baru nie.. Akak mmg gojes pun..so mmg layak la terima pujian drp retis.. ;p

Ainul said...

memang gojes pun :)

mrs kayrul said...

memang cantik...kita org biasa2 pun tengok kak neena pakai nampak cantik inikan selebriti...

-cinta soFiaSafiya- said...

BANGGA dengan akak.....

memang xnafi akak memang stylish.....


SUPER CHANTIKK ok bini abgnuar nih

loveeee

Dalin said...

gorgeous sangat!

Adams Ayens said...

alhamdulillah rejki sis neena..sya pemfolo setia blog sis..jom join blog sya..ninkbuyen.blogspot.com

O'gosh Iskandar said...

alhamdulillah...nest time keluar jadi model pulak kan..

ibh_sue said...

Boleh sangat dah ni jadi model Najjah Boutique... Alhamdulillah (^_^)

* FAR * said...

memang mcm kajol pun.. :)

::EIDA:: said...

Pengsan tngok neena pakai santekkk sgtt.. mane tau lepas ni jadik model najjah pulak.. hehehhehe...

psstt.. ida up entry kita bergosip di rumah KakAmeris ;))

http://msieda.blogspot.com/2013/04/ni-besday-party-ke-event-blogger.html

wawa syaida said...

salam akak...nak tau akak pakai dress najjah size ape...baru je order 1pcs...tapi cnfuse bab size...s or m huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails