COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 25, 2012

Wordless Wednesday @ 25 JULY 2012!


Setahun hanya sekali....
Tak buat memang rugi!


My personal assistant tak kire di mana sahaja pasti ringan tulang utk menemani...
TQ Darl!!!

13 comments:

Mrs Lurve said...

phewww...wat tart nenas, bestnya

SYANI said...

STandy nak buat tart nenas ek...

Gieyana said...

tart nenas......:-)

Mrs Ledibet said...

Wah mesti nk buat tat nenas kann..

♥MAMASYAZA♥ said...

nenas akak suka sgt. makan saja cicah garam pun sedap

AIN NAZRI said...

buat kuih tat ye kak.. hehe tahun ni nak raya umah akak leh tak? nak makan kuih tat.. ekekeke..

*x nak amek order ke kak?

eLLy said...

banyak nye nenas yg di korbankan.. akak nak oder 50 bijik boleh :)
*im serious hokey*

~mi + ny~ said...

best nya tart nenas..ada orang teman kat dapur pulak..lagi bersemangat nak buat kan? :)
chaiyok2 kak neena!!

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

waaaa tart nenas ! untuk meniaga ke makan sendiri? banyak tuuuu

Abil Fikri Ahmad said...

Bagus la penolong chef, siap pakai glove lg!

-cinta soFiaSafiya- said...

SUKANYAA KAK..nak sebalang

thebinipolischeritha said...

Akk nk buat jem tart nenas ke? share la sket resepi tart nenas tu ..sy baru nak berjinak-jinak buat biskut ni..1st time utk Suami raya niee... walaupun dah 2thn beraya bersama, tp ni 1st time baru ada keberanian nk buat...huhuhuuu Nebesss!

SURIA AMANDA said...

ni buat tart nenas ke buat air nenas ni..tetba confuse..banyak nau nenas

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails