COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, July 9, 2012

HAPPY BIRTHDAY KAKAK FATEN!



Niece... it’s your Birthday!
And I have to tell ya girl..
I always knew you’d be someone very special..
When you went out into the world!


And on your Birthday Niece...
I’d like to let you know...
I’m so fond of you...
It’s been wonderful watching you grow!

I wish you the best...
That life can bring...
Success in all you do...
Happy Birthday Niece...
From an Aunt that loves you!



Semalam... genap lah 16 tahun usia anak buah aku yg bernama Faten NurSyahirah!  dah anak dara dah anak buah aku yg sulung nie!  Seriously.. at times I do feel sad biler mengenangkan aku dah tak boleh nak cuddle anak buah aku yg sulung nie just like aku cuddle Anith Zara & Qaseh NurAnissa! :(

Ye lah.. dia dah besar.. biler dah besar nie mana boleh main timang² dan manja² macam waktu kecik²  dulu kan?  Tapi aku tak kan sesekali melupakan kenangan aku membesarkan dia satu ketika dahulu!  Waktu tuh aku sekolah lagi around form 4, aku pernah lah mandikan dia dalam sinki umah arwah mak.. aku selaluuu bawak dia mandi swimming pool kat umah arwah mak.. aku pernah jugak tidokan dia dalam buaian... aku pernah main ngan dia camne aku main ngan Qaseh & Anith skg nie!  sobs.. sobss.. I just wish that all my anak buah tak membesarr coz I just wanna play & cuddle them forever!  *kesat air mata*

Tapi itu lah dia fitrah kehidupan.. yg kecik akan membesar.. yg hidup pasti mati... semoga kite semua dibawah rahmat & perlindunganNYA!  Semoga Kakak Faten menjadi anak yg solehah satu hari nanti.. moga kakak faten menjadi anak yg baik buat org tua faten!  moga kakak faten berjaya di dunia dan akhirat.. Insyallah!

Kakak.... I just want you to know that.. I loves you more that what you see!  I'll always pray the best for you my dear.. do not forget me as one of your Aunty.. no matter where you go.. and what you do.. remember that you'll be always be the princess of my heart! 

Muaaahhhsss!!!

 

5 comments:

Anum said...

happy b'day buat faten

Siti Shuhadah said...

happy birthday kakak faten !!!

Rara Nasiha said...

comel anak buah you :)

Abil Fikri Ahmad said...

Happy bday Faten. Moga panjang umur dalam kebaikkan..amin.

Sue-Rya Qistina said...

happy birthday to faten. may Allah bless u! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails