COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 6, 2012

Tolong Panggil Polis!!!

Kerana adaaaaaa..................
Si Penjenayah Fesyen! :p
Btw... aku rasa my face lebih sesuai utk guna hijab yg style ber-Awning camgini lah kot kan?  Eerrrmmm... What say you?  

12 comments:

Sue Echan said...

comel je kak.. sweet sangat..

dilla nazri said...

Me: skrg mmg fesyen baju kaler lain, tudung kaler lain, hbag kaler lain..n hijab ini sesuai bangat saaa kammo!!!

ameris said...

so sweet kamu neena.

Sue-Rya Qistina said...

org cantik, pakai apa pun ttp nampak cantik :D

aneem said...

polis kejar tarak jumpa
polis tembak tarakena
hehheheheh
comey lah akak
tp hijab 2 kena pakai wane purple lembut lagi masuy akak
hehehe
terkomen sudah

*SiRibenMerah said...

pakai yg ada awning la...

Deqna said...

aku rasa ok jer pakai cemana pun.. kita biasa rasa kita sesuai pakai gitu or gini, tapi org len tgk biasa jer... kita rasa gonjeng, tapi org tgk ok jer... takpe slow2 fren...

Liea said...

Ha ah... Agree with deqna... you still look comel gonjeng dear

mscb said...

Assalamualaikum Cik Neena,
En.Teman (suami anda) pastinya orang yg sangat sangat gembira.. dan gembira...:)saya juga turut gembira.. :)Allah Maha Kaya..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

yang pakai awning pon ok kak ;)

saya tag akak untuk join segmen ni

http://nurrcahaya.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dan-dia.html

LaMamanDuFateh said...

Yes dear, you look nice in hijab but this one.. nicer..

Mrs Lurve said...

kak neena nmpk sgt cun pakai shawl gini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails