COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 18, 2012

Mood Swings!

Entah kenapa lah kali nie punyer mood swings bukan main hebat!

Dengan malasss nya.. dengan mengantok nya bukan main dasattttttttt! haihhh! teruk betol penangan mood swings kali nie!

Ingatkan takat mengantok dan malasss jerk! rupe-rupenya... selera pun berubah!  tetiba boleh plak takmo makan ayam! tengok ayam rasa nak marah! hahahaa.. boleh?? 

Dekat 5 hari jugak aku ckp kat en.teman yg aku takmo makan ayam! aku nak makan IKAN! Ikannn jerrrrrrrrrr!!! jap kang nak ikan gorengg laa.... pastu kang nak ikan steam laa.. serious tetiba nak sesangatt makan Ikan! walhal kebiasaannya kalau diberi pilihan antara ayam dan ikan.. memang aku akan lebih prefer ayam!  tup2 kali nie punyer penangann lain macam! dia boleh plak bantaiii mengidam nak makan Ikan sesaja!

Ku ingat kan pregnant.. rupenya tidak!  Mood Swings datang dikala 'bulan mengambang'!

Hoih! camgini kerrrrr rupe gayanya org pregnant ek?  selalu aku dengar org kata yg org pregnant nie tetiba jerk jadik Pemalas! pastu Mengantokkk jer keje nya! pastu kangg napsu makan al-kepelikkan yg end up leh jatoh mengidam!  boleh tak... on the day of 'red light'.. seharian aku makan muruku semata!  tengahari & lunch makan muruku kacang putih Ipoh mali! sebungkus aku makan sampai kenyang! pastu minum air soya! ohhh nikmat nya rasa!!!

Pastu feeling sengsorang... Wahhh.. gini lah gamaknye kalau preggy kot ek????
*mata pandang ke atas, jari telunjuk letak kat dagu*

Tak sangka pulak simptom org nak dtg bulan & preggy nie cam ade masa dan ketikanya lebih kurang sama jek ek?  aku jarang lah kene camgini.. most2 aku rasa tak lalu makan jerk.. malas tuh ade masa jugak lah.. tapi takde lah sampai ke tahap nak makan murukuuu seharian.. pastu nak makan ikannn jerk seminggu.. tuh dah cam jatoh dlm kategori mengidam plak kekdahnya aku rasa! uhuhuhuu...

Eh.. tapi yg itu ok lagi... takat malas... nak makan ala mengidam.. nie yg paling kesian biler mood angin puting beliung dok serang... yg jadik mangsa....

org tua nie!

mana lah aku tak sayang setengah mati kat laki aku nie...
walaupun binik gonjengnya bertempik & piat telinga tanpa niat... 
Dia masih boleh bagi thumbs up dengan senyuman serta gurauan nakal utk menghiburkan hati aku yg tengah dok beralun dan berhayun di bulan2 tertentu!   

Walaupun dia melayan kerenah senggal kite tuh.. tu tak bermakna kite boleh buat sesuka hati ye!  Kalau dia plak yg mood swing kangg... aku jugakkkkkkkkkkkk yg susahhh nanti!  So, lepas mood swings dah ilang.. pepandai lah layan laki sendiri.. amik lah hati dia balik sebanyak mungkin.. agar dia tenang dan bisa hadapi ujian mood swings ko pada bulan yg berikut nya! muahahaha... :p


 

5 comments:

-cinta soFiaSafiya- said...

bukan akak jaa yg mOod swing...
nida kat sini lagik bedabel swingg...

kot nak kata dtg bulan, xdtg dtg jgak..huhuhu tp keswingan tuh menyerlah...... samalaa kita jadik mangsa abgemsem kat umah nuhlaa...huhuhuhuhuuhuhuh

Anum said...

wow sweet couple sis

mrs chenta said...

ahahahhahahah kesian kat abg nuar....

Sue-Rya Qistina said...

hehehehe..mcm tu la kita org fomfuan ni kan. mcm2 angin dtg. kdg bkn sengaja nk marah2, tp terbawak2 pulak puting beliung tu. huhuhu

Deqna said...

mood swing ko tuh sama jer ngan mood swing aku nie...
aku baru jer nak ucap tahniah kat ko kalau tidak tau....hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails