COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, July 23, 2012

Harap Tak Terlambat Utk Mengucapkan Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa!

Hari nie dah masuk hari ke 3 Ramadhan!  Uih.. cepat tol dah 3 hari berlalu.... 

Anyway.. hope aku masih tak terlambat utk mengucapkan selamat berpuasa buat korang semua... selamat menyambut ramadhan al-mubarak!  Sesungguhnya bulan Ramadhan bulan yang mulia, Bulan yg penuh rahmat & keberkatan, Bulan yg menyediakan kebajikan pahala yg berganda, Bulan yg diperkenankan segala Doa dan juga Bulan Ramadhan adelah Bulan Pengampunan!

RAMADHAN... Kehadiran mu ku nanti, agar kali ini ia bakal memberi seribu erti dan semoga ia bisa mendidik hati nurani ke arah yg jauh lebih baik! Insyallah...   Aku jua berdoa dan bermohon agar Ramadhan kali ini bakal menjadi Ramadhan yg lebih baik dari  Ramadhan yg lalu buat diri aku dan kite semua!    

Salam Ramadhan dan Selamat Menjalani Ibadah Puasa buat kalian saudara Islamku! (: 


Tak tahu nak buat desert apa sepanjang bulan puasa nie? 
Jangan lupa try out My Gorjes Puding Trifle nie ye! :)

7 comments:

Suria bte Karim said...

Selamat Berpuasa utk neena juga... hukhuk...

Siti Shuhadah said...

salam ramadhan kak neena..:)

SURIA AMANDA said...

salam ramadhan neena..

Wahidah said...

salam ramadhan buat kak neena n abg krul...miss u sis..

CikFi said...

salam ramadhan kak niena sekeluarga...

mama tisya said...

salam ramadhan utk neena..gmbr tu gaya mcm chef masak2 time bln puasa

aTy _faRed~ said...

eerr..i pon harap tak terlambat nak ucap selamat berpuasa jugak kat u..alaaa..baru pose ke 6..;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails