COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, June 9, 2014

Respond Dari Para Pembeli Hijab Pin Peniti Yang Saya Jual!
















Alhamdulillah... Thank you so much to all of you my beloved customer Pin2it!  Bile korang happy aku bertambah happy.. Kalau korang tak happy aku lagi lahh bertambah tak happy! Huhu..

Insyallah dlm minggu ni aku akan release some new collections.. Collection pin peniti yg tetap comel & gorjes! Korang kalau lambat grab nasib lah yer kalau dah sold out! Jgn salahkan aku pulak tau! Aku dah warning awal2 ni! Hahaha..

Next Collection for pre hari raya punyer collection.. Korang tak nak ke tampil comel bergaya di hari raya camgini nanti??



Beli 2 pin in pair tak rugi sbb leh pakai camgini! Hehe..


So stay tune for the new collections ya! :)

# Saja Jual pin tudung yg gorjes… anyone interested in buying boleh refer kat Pin2it by NeenaAnuar nie yer utk tengok gambar shawl pin yg gorjes itu! #



3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagus nie

puan.mila said...

kak, brp rm pin gini? Dah lama carii..

O'gosh Iskandar said...

slalu yang ai berkenan je mesti habis..ai kena serbu rumah you terus nampaknya ni...hukhukhuk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails