COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 12, 2014

Memang SIAL!







Auto correct memang annoying kan? Hahahaha.. Aku selalu sakit hati part aku nak type SILA.. dia tukar jadik SIAL! Serious memang SIAL tau!

# Saja Jual pin tudung yg gorjes… anyone interested in buying boleh refer kat Pin2it by NeenaAnuar nie yer utk tengok gambar shawl pin yg gorjes itu! #

8 comments:

Ayu sukatiakula said...

da lama disable auto correct tu. lebih menyusahkan dari menyenangkn

Cik nun said...

Hahaha...lawak sangat!!

Nurzakiah Hanum said...

HAHAHA
ANUM PUN PERNAH KENA

InaAchik said...

tak kira lagi MELAWAT jadi MELIWAT! kalo x, x pepasal aku kena liwat ngan ko makcik! hahahaaa...

O'gosh Iskandar said...

disable je la autocorrect tu...ai pun slalu kena ngan husband ai...dh jadi bahan pulak asik typo je...ngokngek

Chekgu Azrine said...

Hehe..lawak

ieza ashaari said...

Disable lma dh..nyusahkn je tu..

cik orange jingga said...

Hahaha, malu lak teringat dedulu nyer kes...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails