COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 11, 2014

New Collections Pin2it by NeenaAnuar ~ Saya Jual Pin Peniti Tudung / Shawl Design CHANEL & LV… Korang Tak Nak Beli Ke?

Tajuk entri sungguh menakotkan! Kalau aku customer rasa macam tokey jual pin tudung nie nak paksa org beli pulak pin tudung dia! Muahahahaha…


Well.. akak gonjeng tak pernah memaksa pun utk korang beli pin tudung akak yer.. tapi akak gonjeng rasa susah hati biler korang nak order pin tudung yg dah pun sold out dlm listing online shop Pin2it by NeenaAnuar nie! Huhu… rasa sedih pulak nak kata sold out kat korang.. tapi nak wat camner.. memang pin2 yg korang nak tu dah sold out… tu lah sapa suruh lambat beli.. kan dah sold out! Hahahaha..


OK.. hari nie akak gonjeng nak release secara online some new pin peniti collections! Seriously kali nie punyer pin collection tak boleh tahan kecantikkannya! Sapa tak grab memang rugi… lagi rugi raya tak lama jer lagi.. tapi korang tak reti2 nak beli jugak.. so nasib lah kalau korang meleleh air liur tengok org lain dok pakai pin peniti yg cute lagi exclusive di hari lebaran nanti! Hehehe…


Dah.. jom tengok pin2 yg sgt gorjes nie!

Pink Chanel Black Ring
*SOLD OUT*



*RESTOCK - available*




*RESTOCK - available*



Pin2It Hijab Pin – SILVER PIN
Price: RM7.90 / pcs (exclude postage)
Postage: RM6 (Semenanjung) / RM10 (Sabah & Sarawak)
To order email me at : pin2it.neenaanuar@gmail.com




Gold Crown
*SOLD OUT*


Pin2It Hijab Pin – GOLD PIN
Price: RM10.90 / pcs (exclude postage)
Postage: RM6 (Semenanjung) / RM10 (Sabah & Sarawak)
To order email me at : pin2it.neenaanuar@gmail.com


So jgn tunggu lama2 yer… cecepat email akak gonjeng kalau korang dah berkenan kat mana-mana pin peniti cute seperti diatas nie yer! Aku dah pun jual pin tudung secara offline… meaning biler aku jumpa kawan2 kat luar.. aku buat Cash On Delivery jer.. and seriously permintaan terhadap pin Chanel & LV tu sgt2 memberangsangkan sehinggakan aku punyer stock pun dah limited dah skg nie! Yang pasti, siapa yg beli my gorjes pin in a big quantity.. anda berpeluang utk dpt free gift from Pin2it! hihi..


Again.. thank you pada yg dah pernah shopping with Pin2it.. thank you for being a loyal customer.. you know who you are… thank you for your kind support! Kissss korang penuh satu muke!



Seriously aku sendiri tak dpt nak tahan nafsu utk miliki pin peniti design diamond LV nie! So now secara automatic stock LV pin ni dah kurang satu! Ahaha…


# Saja Jual pin tudung yg gorjes… anyone interested in buying boleh refer kat Pin2it by NeenaAnuar nie yer utk tengok gambar shawl pin yg gorjes itu! #




8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

O'gosh Iskandar said...

baru melaram ngan pin tu hari ni...sila load stock yang super duper gojes lagi...sekian terima kasih..

Nur Shazira Md Idros said...

wow nice

Gieyana said...

Nice..:)

Farah Waheda Wahid said...

neena neena neena... iolss datang ni...hik hik hik, ok done follow lepas ni boleh sibuk sibuk kat sini selalu...

PetakBunga said...

alang2.. jual sekali dengan shawl, set gitu

MG schmidt said...

MG ad wide shawl rainbow murah nk letgo
akk gonjeng nak tak?
pakai dgn pin ni cntik sgt!
1 kodi RM100 je
nak? email sni ekin.schmidt@gmail.com

zouk said...

Nice

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails