COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 15, 2014

Pengalaman Menjadi Model Majalah Mangga!


IMG_5034 copy


IMG_5038 copy


IMG_5041 copy


IMG_5045 copy


Amacam?? Kan sopan kalau majalah mangga keluarkan model gaya gini! Ingat tak laku ke walaupunnn berkelubung serba hitam kat dlm air sungai tu? still nampak wajah gorjes gonjeng aku kan? haha… ini tak… asal majalah mangga jer mesti akan terpampang wajah2 model yg menghazapkan bijik mata bile melihatnya! Eh.. ade lagi ke majalah mangga skg nie di pasaran? Aku dah lama tak amik tahu pasal majalah2 hiburan nie!


Ok.. yg benor nya nak kabor nie lah aktiviti seterusnya pada hari kedua sewaktu berada di Tanah Aina! Lepas zohor, perot dah kenyang makan lunch.. so jom rendam2 kan badan utk laparkan perot semula! Ye lah kang tak berapa lama dah nak minum petang pulak! Hihi…


IMG_5003 copy
Air sungai tanah aina terbaek!!! Arus boleh tahan kuat… sejukkkk pun tahap gaban! Tu yg muke aku camgitu tuu! Ahahaha..


IMG_5007 copy
Carik pot yg boleh duduk berendam!


IMG_5008 copy
Ok pose skitttttt!

IMG_5009 copy
Ok dah.. jgn kacau.. aku nak tido jap!

IMG_5010 copy
It’s a free massage session!

IMG_5026 copy
En.teman amik gambar nie guna slow shutter sbb nak bagi nampak effect air sungai yg cun camgitu tapi dia tak guna tripod.. so bile tangan kurang stable… abis aku nampak bergegar-gegar cam air sungai tu jugak kekdahnya! ahahaha… Ok, nak citer, tempat aku mandi nie betol2 kat depan bilik honeymoon villa kiteorg! Best… privacy… tak bercampur ngan org! :D


IMG_5060 copy
OK.. dah cukup kecutt dah berendam dlm air sungai yg jernih bersih sejuk beku tuu.. so jom kite pegi jumpa dan bermain-main dgn anak ikan!


IMG_5066 copy
Dekat ngan kawasan jambatan, ade tempat penginapan anak ikan2 kelah! Hihi.. memang banyak betol ikan berkumpul kat sini!


IMG_5071 copy
Eeiii.. gerammm lah tengok kalau banyak2 ikan camgini.. rasa nak cubit cubit! Heheh..


IMG_5073 copy
OK anak anak… mari ibu nak bagi makan nieee!


IMG_5075 copy

IMG_5078 copy

IMG_5081 copy

IMG_5091 copy
Memang bestttt layan anak2 ikan nie! Aku cuba nak tangkap tapi tak berjaya! Pandai betol ikan2 nie melepaskan diri! Ahahaha…

OK lah… selepas penat berlenjan.. kiteorg gie minum petang pulak! Gambar tak amik.. sbb en.teman malas nak bawak kamera bile dah basah2 tu…


Belah malam.. kiteorg ade buat aktiviti santai dan beriadah jugak! So tunggu aku citer in the next entry yea! ;)



5 comments:

Allene said...

seriously sejak ada anak kecik tak berkesempatan nak mandi sungai... uhuhuhuh tunggu dema besar dlu.. pastu nak pose mcm neena... kikikik... omel sangat tau. model mangga pun kalah.

Nurzakiah Hanum said...

BESTNYA

Chekgu Azrine said...

Bestnya.dag lama xberendam dlm sungai

Syazwani Mazlan said...

BESTNYA DPT DEKAT DGN IKAN TUUUUUUUU

mrs kayrul said...

rasa nak terjun jer kat sungai tue...tenang betul la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails