COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 29, 2014

[New Collection from Pin2it by NeenaAnuar] Hari Nie Saya Jual Hijab Flower Brooch… Jemput Membeli Belah!

Assalammualaikum and very good morning you olllzz!


Korang don’t worry ok.. ahkak gonjeng still maintain calm and stay gorjes as always! Hihi… meh nak kiss korang yg sayang ahkak gonjeng nie mehh.. Muuuuuuaaaaaaaaaaahhhhhhhhh!!! :*


Ok.. hari nie ahkak gonjeng nak release new collection from Pin2it by NeenaAnuar! This time punyer collection adelah collection yg simple tapi bile dipakai kite akan tampak sgt cantik comel, cute and feminine!


So let’s check it out the new collections from Pin2it by NeenaAnuar ya!








Pin2It Hijab Pin – FLOWER BROOCH PIN (Type A)
Price: RM3.50 / pc(s) | Buy 4 pieces for RM12.00 only | can buy in mixed designs *price exclude postage*
Postage: RM6 (semenanjung) / RM10 (Sabah/Sarawak)
To order email me at : pin2it.neenaanuar@gmail.com








Pin2It Hijab Pin – FLOWER BROOCH PIN (Type B)
Price: RM4.50 / pc(s) | Buy 3 pieces for RM12.00 only | can buy in mixed designs *price exclude postage*
Postage: RM6 (semenanjung) / RM10 (Sabah/Sarawak)
To order email me at : pin2it.neenaanuar@gmail.com


So apa lagi.. korang dah gaji kan?? so mari lah shopping pin tudung ngan ah kak gonjeng hari nie… just email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com …. Then let me know which pin that you guys interested in buying.! Korang boleh beli mixed and match design as long as pin tu dlm category type yg sama yea..

Well.. owner kene jadik duta..! ahahaha.. sweet kan pin tu? akak tahu ahkak tak sweet.. akak tak fofularrr… akak tak kisah pun kalau ahkak tak sweet & tak fofular.. yg penting flower brooch pin tu yg sweet dan fofular dari ahkak.! Akak redha jer sebab ahkak tahu yg akak dah dpt title gorjes dah! Ehhhh! Ahahaha…



Ok lah.. korang kalau nak tengok my previous collection boleh refer kat SINI jugak yer… masih ade lagi collection2 charm hijab pin yg available utk korang grab! So happy shopping guys!


# thank you so much to all of you yg dah shopping with Pin2it by NeenaAnuar… every day saya busy buat tracking and packing you all punyer pin! :D #


2 comments:

Rina Ellisa said...

Salam Kak,

Minta maaf sy mencuit ruang komen akan sedikit..

Sy mohon jasa baik akak untuk repost entry di blog sy untuk hebahan dana untuk pembedahan anak saudara sy minggu hadapan..

http://memorintorinaellisa.blogspot.com/2014/05/sumbangan-ikhlas-hati-anak-saudara-ku.html

Terima kasih dengan jasa baik akak.. Hanya tuhan dapat membalas nya.. Amin Ya Rabb

#prayforizzrizqi

Hanie said...

alahai comel pin2 tu.. owner pun comel gak.. hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails