COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 14, 2014

Kenapa Hijab Pin2it By NeenaAnuar Cepat SOLD OUT?


My short getaway session is over! Today back at work dgn penuh semangat for my next and next and next and next and next fun getaways! Walaupun minda dan fikiran masih terikat pada kenyamanan dan ketenangan air sungai yg mengalir di kawasan pinggiran hutan… tetapi diri tetap bersemangat nak teruskan urusan pekerjaan yg semakin bertambah skg nie… kalau dulu focus pada satu kerja from 8am-5pm.. now dah ade kerja tambahan from 5pm-12am pulak!

So nie kerja malam tadi… and pagi tadi dah selamat pun di courier kan pada all my beloved customer! Alhamdulillah… syukran di atas rezeki mu Ya Allah… dan jutaan terima kasih pada yg memberi sokongan pada my little tiny gorjes gonjeng business nie! Love… deep tight and high to the moonlight! :D


Btw, ramai interested buyer tanyer kenapa my #pin2it cepat sgt sold out! Ini lah jawapannya..

Customer A

Customer B

Majority my #pin2it customer beli secara borong.! Syukurrrrr Alhamdulillah… itu sahaja yg mampu saya panjat dan ucapkan di kala ini… perasaan bercampur baur.. terharu.. tak sangka.. ishh.. semua ade lah! Ye lah… as a new comer in this online business industry.. aku tak lah put any high expectations on this business.. aku target macam slow and steady jer lah momentum nya… ishh…. Tak sangka ramai pulak yg memberi sokongan pada my ciput business nie… huhuhuhu… terharuuu niehh… rasa nak pelum cium ngomol korang semua!!

Thank you so much to all of you my beloved customer yg sudi shopping with #pin2it! Insyallah dlm masa terdekat saya akan restock my pin collections plus some new designs as well! Buat masa nie, hanya Bronze Pin Collection yg available utk anda shopping! Pin Bronze Collection nie cute2 tau.. harga 1 pcs – RM3.90.. tapi kalau beli 3 pcs harga RM10 sahaja! So let’s shopping with Pin2it by NeenaAnuar! :)




4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

GOOD BISNESS

A D I A said...

selamat berbisnes neena, i pun baru nak mengorak langkah buat bisness kat IG. Slow motion je tapi hehe, ok la as start. Jemput follow ye: @ohshoppedia

MG schmidt said...

cantik2 mmg cpt sold out la . hrga pon ok sgt .
keep it up!
nk usha jap la.. dh restock lom? :)

Mimy Hamid said...

tuto please darling

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails