COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 7, 2014

Korang Nak Tahu Tak?


Yang.... Durian cheese cake (yg berwarna kuning putih) from secret recipe ni ohsem giler????? Memang kalah choc berries cheese yg dok kat sebelah tu!!


Sejak first time mkn kek ni..  Aku asyik laaa kemaruk nak makan durian cheese cake ni tau tak.. Tapi kene control .. Aku tak layan kan sgt sbb takot obess!! Huhu... 

But seriously kalau korang tak pernah mkn lagi durian cheese cake ni.. Korang memang kene try.. Nak2 pulak kalau korang pencinta durian... Memang korang akan teringat ingat lah kat kek durian cheese ni.. Hihi.. 



Tgk makHenchik InaAchik ni.. Dia tak berapa suker makan durian rasanya.. Tapi Lepas try it out.. dia tak mampu nak kata kek tu tak yummy! Haha.. 






4 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Sedap sangat ek.. okey nanti Farah nak try jugak la.. =D

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

nak kena try jugak ni! hehe.

jemput join GA saya, hadiah insyallah barangan Crabtree & Evelyn dan Tupperware! :)

http://fatihashuhaimy.blogspot.com/2014/05/mrs-farizal-ga-2014.html

Nur_cahayamataku said...

ooo macam ada pernah nampak durian cheesecake ni kat secret resepi, sedap yer rasanya- memang nak kene try ni. he he

Ayu sukatiakula said...

sedap kannnnn.. macam makan durian original

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails