COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 19, 2014

Aku Budak Bandar Yang Berhati Kampung!

Walaupun dah jaja gambar bilik nie banyak kali… tapi nak jugakkk menjaja nya kat dlm entry nie sebab ianya cantikksssss! Hehehe… bile malam memang bertambah-tambah romantik honeymoon villa di Tanah Aina Farrah Soraya nie! Lampu kuning tu memang pembakar semangat utk berHornyMoon! Ahahaha…

Ok sebelum gie dating.. jom kite makan malam dulu…

Tak ramai org waktu kiteorg pegi nie… maybe sebab dihari bekerja.!

Disebabkan tak ramai org.. meja yg utk ramai org nie kiteorg gunakan utk kami dua org nie aje! Hehe.. janji dpt duduk tepi sungaiii..

Still on buffet menu walaupun tak ramai org…

Antara menu terbaik malam tu adelah ikan keli masak apa entah aku dah tak ingat dah! Ahaha.. tapi serious sedap! Aku or budak KL makan ikan keli… en.teman org kampong tak makan ikan keli! Apa laaaaaaaa…. Amboihhh.. eksennnnn betoi si gonjeng niehh! Hahaha… alaa…. Kasik lah channnn nak eksennn.. eksennn kat mulut jer… kat hati idakkk!

And this is the best dessert menu of the night! Sedapp nya lah haiii.. campuran buah-buahan ngan whipped cream!

Saja lepak sini waktu makan dessert!

Nak minum air.. berdiri kat sini pulak! Ahaha.. mentang mentang lah tak ramai org.. sokak hati ko jerr nak lepak kat mana ek?

OK.. ni dah tak makan dah.. nie saja2 jer bergonjeng di tepian sungai di waktu malam!

Ok.. jom ikut kiteorg gie dating jom!

Jalan menuju ke tempat dating!

Cantikk kan walaupun di malam hari?

Ini lah agenda dating kite malam nie! Hehehe…

Lamaaaaaaaaa nya tak main congkak! Dulu kecik2 ini lah mainan favorite aku! Kat sini ade tempat kite boleh main macam2 permainan…. Ade catur dan ade jugak carom!

Aku kan budak bandar berhati kampong… so harus lah aku pilih nak main congkak dari main catur!

En.teman ajak main catur… aaaaarrrrrggghh!!! Tak nak lahh.. tak padan budak kampong nie nak main catur ngan budak bandar ek? Ahahahhaa…

Rasa macam gadis kampong gituuuuuuuuu! Aaaauuwww!!

Seeee… hebak tak hebakkk budak bandar berhati kampong nie??? Hahahhaa…

Dah settle dating main congkak.. kiteorg lepak kat ruang santai nie pulak!

Waktu nie ade TV pun tak nak tengok TV.. lebih baik tengok air sungai yg mengalir deras kat sebelah tu… tenanggg jer minda dan fikiran!

Ok lah… jom balik bilik jom! Dah ngantok niee.. tapi sempat singgah kat pondok comey nie utk posing santai!

Good night… esok pagi dah nak balik… so kene utilize HornyMoon Villa tu sebaik-baiknya! Hehehee…

Ok.. akhirnyaaaaaaaaaaaaa… hampir selesai jugak entry Tanah Aina nie! Phewwwwwwwwwwww!!!! Pegi nya 3 hari 2 malam… nak abiskan entry amik masa sampai 6 bulan! Muahahahaha… gasakk lahhh! Janji buat.. dari di kepamkan entry nie! Hehe..

Tapi nie baru entry second last tau… insyallah hari Isnin aku publish the last entry of Tanah Aina nie... aku akan bagi info about Tanah Aina nie.. ramai yg tanyer dari segi harga… ramai jugak yg tanyer macam mana nak book sebab diaorg nak book susah bebenor katanya!

So see you guys on the next entry yea!! :)


3 comments:

Cik Puan Fairul said...

salam kak neena..saya dah jatuh cinta dah dr post pertama akak psl tanah aina ni...insyallah akan pegi..tggu anak beso sket....hehehhehe.....

Chekgu Azrine said...

Gmbr semua cantik..
Review pun best..
Mmg teringin sgtla ke sana

HaFizaH aYu said...

Bestnya honeymoon kat sini..kena ajak bff mai nih,dah kawen harusss ajak hubby hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails