COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 8, 2014

Pin2it By NeenaAnuar ~ Jemput Beli Pin Tudung Yang Aku Jual Nie!

Bismillahirrahmanirrahim….


Sejujurnya aku nie bukan jenis org yg minat pada business… aku lebih minat memberi duit pada org yg berbusiness.. pasal tu lah hobby aku adelah SHOPPING! Ahahaha…


Tapi entah macam mana… lately nie boleh pulak hati aku kuat nak buat business online secara kecil kecilan nie.. sesuai ngan tema business secara kecil-kecilan nie sebab aku memang menjual bende2 yg kecik kecik aje! Hihi.. korang pun dah tahu kan… hari tu aku dah buat teaser dah! Aku memang suker buat collection hijab pin yg cute2… so mungkin itu adelah salah satu pemangkin dan pembakar semangat utk aku buat business online yg comel lotte nie!


Alhamdulillah… since malam kelmarin aku dah start jual pin tudung aku secara online! Before that aku dah pun start jual secara offline sebenarnye.. yg offline nie kebanyakkan nya aku jual pada sedara mara dan jugak kawan2 terdekat… bile aku jumpa diaorg personally diaorg dah borong pin ngan aku… huhu.. so end up balance stock dah jadi limited! So aku dah start jual kat FB aku semalam… syukur.. ramai jugak yg order dlm tempoh 24 jam penjualan… hingga kan most of my gorjes pin dah SOLD OUT! Huhu...


Sian pulak kat korang yg baru nak tengok kat blog nie.. tak sempat nak share ke semua jenis pin… tapi dah ade yg sold out! Takpe.. korang jgn risau okk.. insyallah aku akan restock kesemua items yg dah sold out tu dlm masa terdekat nie! Nanti biler dah ade stock tu kat tangan aku.. nanti aku updatekan specially kat sini aje.. tanpa aku publish kat FB! Haha.. so bagi korang pulak priority tu! ceaa… confirm ke korang nak beli nie???


Korang kalau tak beli siap! Korang bile aku pakai korang kata cantikkkk… pastu kangg korang tanyer.. kat mana aku belii??? hah! Nie aku jual.. so korang wajib beli okk??? Ahahahaha…. Ok as for today.. aku publish kan dulu antara pin2 yg masih available tuk korang shopping okk…


Bronze Strawberry
*SOLD OUT*

Bronze Ribbon 7608
*SOLD OUT*

Bronze Chanel 7616
*SOLD OUT*

Bronze Key 7610
*SOLD OUT*

Bronze Love 7613
*SOLD OUT*

Bronze Melody 7614
*SOLD OUT*

Bronze Leaf 7618
*SOLD OUT*

Bronze Cat 7620
*SOLD OUT*

Pin2It Hijab Pin – BRONZE PIN
Price: RM3.90 / pcs (exclude postage) | Postage: RM6
To order email me at : pin2it.neenaanuar@gmail.com


Untuk collection Bronze Pin nie.. korang boleh campur2 design tau! Kalau korang beli skit aku tak leh kasik discout la… kalau korang beli banyak.. aku leh lah bagi offer kat korang 3 pin = RM10 aje!


Pink Love 7681
*SOLD OUT*

Soft Pink Chanel 7705
*SOLD OUT*

Silver Melody 7719 (done)
*SOLD OUT*

Pink Lips 7723
*SOLD OUT*

Pin2It Hijab Pin – SILVER PIN
Price: RM7.90 / pcs (exclude postage) | Postage: RM6
To order email me at : pin2it.neenaanuar@gmail.com


Collection Silver nie memang sgt2 hot… so kalau korang nak.. cecepat email aku ye sbb stock adelah sgt terhad!


So kalau korang nak shopping pin nie.. aku suggest korang beli lah lebih daripada satu… bukan aku ckp nie sbb aku nak untung.. tapi aku nak bagi korang yg untung dari segi penjimatan harga postage tu! ye lah.. harga postage korang bayar RM6.. kalau ko beli satu pin.. cam tak berbaloi lah pulak ko bayar postage tu.. so aku suggest… kalau ko nak beli satu pin aje… then cuba lah tanyer mak ke akak ke adik ke makcik ke or kengkawan kat office korang tu ke utk join beli pin nie sekali ngan korang.. so jimat harga postage… 5 org punyer order leh masuk sekali gus dlm satu postage aje! See korang jugak yg untung kan? hehehe..


Happy shopping guys! Kalau korang nak tengok apakah antara pin2 yg dah sold out… korang leh terjah album Pin2it di FB aku nie! Korang leh nampak mana satu pin yg dah sold out which aku tak share pun collection pin tu kat sini… so in case ade di antara pin2 yg dah sold out tu korang berkenan.. korang boleh aje reserve ngan aku dulu… so just email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ya!



9 comments:

Cik Puan Rara said...

murahnyaaaa akk jual.sy beli mahal.rm5

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Hehehe..farah mmg dah borong pun.. cuma dok tunggu barang tue sampai ke tangan jer.. =D

Nurzakiah Hanum said...

cantik2

Ayu sukatiakula said...

cepat la kul 1..nak bukak fb. harap2 kul 1 nanti masih ade lg. jgn da sold out semua sudahla

O'gosh Iskandar said...

laaa...banyak dah sold out pulek..kalu x kira cod je dekat kan...kihkihkih...akan selalu usha kot2 ada yg ai berkenan..

Azura Aziz said...

yeyyyy, alycia dah beli.. tunggu nk smpai kt tgn je ni ;)

A D I A said...

sama a u, i nature nya kuat membeli dari menjual. tapi nak jugak start berjual. kira beli unt sendri, alang2 beli lebih skit leh jual. balik modal kita jadi la.

Mimy Hamid said...

aku minat juga..tapi nak tanya....camana cara nak pakai nya.....aku nk tutorial

Dila Gebu said...

cantiknya gambar , design mantap

Jom ramai-ramai datang MYBLOGFEST

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails