COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, April 10, 2009

Memualkan...

Aku memang dah lama menyirap ngan org2 yg berperangai macammmmm kat bawah nie... sakit tol hati aku.... bosan.. menyampah.. meluat.. kalau boleh lar aku bagi penampar.. memang aku rasa ringan tangan jer tau nak bagi penampar kat org2 yg berperangai macam dia nih!! EEEeeeeeeeeeeeeeeeEEEEE... AAARRrrrrrRRRRRRGGGGGGGGGhhhh!!!!

perangai2 org disekeliling aku yg membuatkan aku mual @ menyampah @ meluat & sebagainyer lar.....

1) suka BBBZZZZZ BODYYY pasal hal org!!! kalau nak tau citer pasal orggg.. bukan main lagi dok gi sana sini... bertanya kat org2 lain pasal hal2 yg dia nak tau... kalau berani... dtg arrr tanyer kat aku sendiri... senang aku ckpkan... apa barang mau tanyer dari mulut org lain kan??? so, pada aku org camnih kan.. sememangnyer PENAKUT!!!!!!!!!!

2) bila dah bzz bodyy hal org... dia pulak lar jadik REPOPTER tak berbayar... gi sana sini mencanang2 kat org lain.... bodoh ker tak tuh???

3) biler dah jadik reporter tak berbayar tuh... so, apa lagi.. biler dpt kakiiiiiiiiiii.... MENGUMPATTTT ARRRR..... kan sedap tuh... aku memang rasa nak belasah jer org yg suka2 mengumpat nie!!! bodohsssss tuh lar... ELoooo!! ko tak der keje lain ker??? tapi tuh lar hakikatnyer kan... tak ramai org cam aku yg hanya akan DO MY OWN BUSINESS!!! dlm pada kite buat kite punye own business tuh.... ade gaks mulut2 'buasir' nie... kata aku nih sombong! ade aku kisah??? biar arrr janji aku tau apa yg aku buat.. daripada menambahkan dosa kering jek buat apa kannnnnnn????????

4) GAYA CAM BERANI.... tapi hakikat nyer penakut!!! berani biler dah ade ramai geng... apa barang nak berani biler ramai2... kalu berani... 1 by 1 larrr!!


5) pasal PEMBAWAKKAN MULUT dia..... boleh buatkan org bergaduh dan bermusuhan... tapi depan kite.. dia pijak semut pun tak mati.. dan dia adelah umat yg paling naif dan baik sekali dlm dunia nie... sememangnyer ko seorang pelakon yg hebat!! syabas!!

6) HIPOKRIT... haaaaaaaaaaa.. ni memang melambak2 larrr.. mana2 pun ade jerrr.. depan kite cam baik nam mamposss... tapi belakang kite.. perrghhhh.. jahat nyer mulut buasir dia tuh... tak ingat nyer.... AKU BUKAN JENIS MANUSIA YG HIPOKRIT OK!! pasal tuh aku tak tahan ngan org yg hipokrit nie.. pada aku.. baik lar kalau aku dpt soranggggg jer kawan yg betol2 sincere pun dah berbaloi.. daripada ade 1000000 kawan yg HIPOKRIT!! dan alhamdullilah aku ade kawan yg betol2 sincere dan paham perangai aku... Thanks Fren!! :D

7) DENGKI @ JELES @ BUSUK HATI.... haaa... nie pun banyak gaks! tak leh tengok org lain lebih sikit dari dia... dia rasa dia lar yg dah paling hebat & da best... tapi biler kite up sikit dari dia... dah mula dah.. mula lar dia boleh jadi tak suka ngan kite dan menampakkan perangai2 yg memualkan tuh tadi... alar.. bukan susah pun nak tau org tuh jeles @ tak... cam aku lar kan... memang aku leh baca mana org yg betol sincere... and mana yg jeles...

apa punnn.... aku dah masak sgt2 dah ngan org2 yg berperangai LOWWWWWWW CLASssssssss camnih! memang kalau ikutkan hati memang nak belasah jer rasa2 nyer... tapi nak wat camner... pasal tak boleh lar aku tak buat.... kalau boleh... alamatnyer dah mampuihhh dah kot sumer2 niee... huhuuhuuu.....

9 comments:

Cik Pah said...

senang cite.. tutup telinga buat pekak badak jer biler jumpa orang camni.. dah mmg perangai diaorang tuh tak leh ubah sampai mati.... mmg loooooooww classss..

NeenaAnuar said...

*thumbs up* tuk cik piah... :D

Deqna said...

marah tul nie....

term2 yg aku suka dari entry ini-

mulut buasir (ingat tut je ada buasir)
pembawakan mulut (lbh kurang pembawakan bdk)
perangai low class (perangai pun...)

tapi memanglah org2 kategori2 tu sumer memang wujud di mana2 sahaja. KO baik camne or ko jahat camna pun tetap org akan berkata jugak. So be yourself. Mulut org, biarlah derang jaga sendiri, kita jaga mulut kita sajer..

NeenaAnuar said...

memang marah cik deyna... tak nampak tuh... warna merah menyala lagi aku punyer font colour.. huhuhu...

hehehehehee... suka yek? bagus.. nanti ko leh amik tuk buat your next entry of your blog... :D

betol.. betol.. betol.. be yourself is da best thing... kalau org boleh terima kite seadanyer... OKKK.. kalu tak boleh... lu pikir lar sendiri!! *wink* *wink*

BHMB said...

kalau aku dgr citer apa x btul..aku g tanya je org tu..tp aku rasa dh jd penyakit dh manusia ni dlm dunia ni..mst ada penyakit PHD..xleh ngk org lain sng..sbnrnya kalau kita layan..kita yg pening..so..kita wat bodo je org cmni..lmbt laun diorg pnt berckp..pasni ko dgr org wat citer apa2 psl ko..ko senyum & ckp..'alhamdulillah'...tq sbb bg sy pahala free..ahaks..tu lg afdal..

NeenaAnuar said...

ha'ah lar ITa.. betol tuh! banyak aku dpt pahala kan... hik.. hik... aminnnnnnnnnn............. :D

Suki Cida said...

ush betul marah neena ni... hahah mmg itulah kerja mereka bawak mulut... biasalah org2 macam ni, kalau mengumpat mmg tak penat... bawak cerita org sana sini seronokkan... hahah mulut buasir... syok je! mmg sesuaikan... apa pun sabar, tapi kalau diorg ni over sangat, sound je... baru diorg sedar apa diorg buat tu salah

NeenaAnuar said...

hehehe.. nampak cam marah giler kan>??? hehehe.. tapi biler menaip entry nie... cam gelak sendiri pun ade.. tetiba jer perkataan mulut buasir tuh kuar... ahaks!

tuh lar cida... memang betol apa cida ckpkan tuh.. neena nie memang kalau dah tak tahan sgt.. memang sound tepat jer... pastuh siap lar... sumer nyer akan mark kite semacam and terus lar kite di blacklist kan dlm hidup diaorg... tapiii... ade aku kisah! hehehehe... :D

Mila Hilas said...

semua org x suka dgn org2 mcm ni.kalo dh terkena tu better p sound direct je bio dia rsa.hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails