COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 14, 2009

The 3 A's in my life!

In my life... ade 3 A's yg betol2 bermakna dlm hidup aku... yg pertama...
Azizah Che' Muda... (arwahyarhammah ibundaku)
Arwah ibu senantiasa akan berada dlm hidup aku... walaupun dia telah tiada secara zahirnyer.. tetapi secara batinnyer dia senantiasa ade dlm diri aku.... masakan tidak.. ibu adelah org yg paling rapat dlm hidup aku sebelum aku kawin... banyak kenangan terindah antara aku dan dia... semua pesanan2 arwah akan menjadi pegangan hidupku... sesungguhnyer ibuku adalah idolaku... Al-Fatihah...

kE-2....
Anuar... (suami terchinta ku!!! tapi nama betol dia Khairol Anuar... tapi panggil Anuar.. so, kire A jugak lar kan... hehehehe..)

Seharusnyer aku mencintaiiii hubby ku!! dunia & akhirat!! insyallah.... my hubby adalah org yg paling aku cintai skg nie.. lepas ibu pergi.. dia adalah tempat aku mengadu susah senang.. and he's very very da Supportive Man!! I'm feel very glad.... happy... & lucky to have him as my hubby... dia jugak dah banyak mengubah hidup aku... dia lar org yg paling banyak mengajar aku erti KESABARAN!! sbb aku nie kurang sabar org nyer... hehehehe... al-maklum lar.. bukan senang kite nak ubah diri kite sendiri kan... but he makes me to change my self!! (nanti aku akan buat entry lagi satu just wanna story mory about he & me.. :D) waahhh.. bersambung2 entry blog aku kan!! huhuhu...
To you Bay-Bee... I LOVE U.... FOR EVER AND EVER!!!
Ke-3...
Anuar jugakkkkkkk.............. tapi dia adelah Anuar Zain!! yes.. he's my favourite Male Singer OK!!
kalau lar kot2 ade org nak taukan.... naper lar aku minat giler ngan mamat sorang nie kan... sebabnyerrrr............. sebab nama dia Anuar jugak.. sama ngan nama laki aku okeh!! nama laki aku Khairol Anuar.. and nama dia... Shahrul Anuar.... so, in the other words, tak dpt Shahrul nie... dpt Khairol pun dah ok dah... Janji ANUARR!!! huhuhu..
hehehe.. ok lar.. meh aku story mory sikit kat sini naper lar aku minat giler kat Anuar Zain nie haa.. actually.. aku nie memang tak pernah minat langsung ngan anuar zain nie.. just minat gitu2 jer lar.. tak der lar sampai fanatik! tapi sumernyer bermula sewaktu aku pegi tengok Siti Nurhaliza buat concert Untukmu Sudir kat Istana Budaya dlm tahun 2003 kalau tak salah aku lar... waktu tuh anuar zain dtg ngan kakak dia tengok concert tuh.. so, lepas abis concert ramai lar artis2 yg dtg tengok concert tuh keluar and berada kat ruang legar istana budaya tuh.. so, anuar and ziana pun ade sama.. so, org ramai mula lar mengambil kesempatan tuk bergambar.. dan aku tak terkecuali! hehehe.. tapi aku tengok kakak dia jer cukup lar.. sombong ya amat tau! tak suka aku... org nak bergambar.. dia sibuk nak balik! tak yah lar jadik artis kalau tak nak layan peminat!! sapa awak tuh kalau tak der nyer peminat2 ni cik artisss oooiiii!!!
so, anuar zain jer yg baik.. layan kiteorg2 sumer... amik gambar ngan dia... si ziana.. dah sibuk panggil2 anuar suruh balik ngan dia.. eee.. geram lak aku ngan si ziana tuh.. tapi tak per lar.. janji anuar baik kannn... so, bermula dari situ lar.. aku sudah mula "jatuh hati" ngan artis yg bernama Anuar Zain ini...
pada pengamatan aku... cewah.. pengamatan tuh.. bahasa!! zzzaassss betol! hehehee... so, pada pengamatan aku... artis sepatutnyer contohi lar anuar zain nie... memang ade lar mulut2 buasir yg ckp "alar.. anuar zain tuh camtuh sbb dia gay"... ya allah mulut... eloo.. ko bagi pahala jer tau kat anuar zain tuh.. sbb ko memfitnah dia tanpa bukti! kasi bukti baru leh ckp banyak keh!!
takder rugi nyer melayan peminat sbb tanpa peminat... sapa lar awak tuh!! tak kemana pun.. cam aku pernah pegi tengok Siti & Anita Sarawak nyer secretaries' week show.. hampeh jer.. jgn katakan nak amik autograph after the show... turun kat ball room.. i mean turun from the stage waktu diaorg buat performance pun jauh sekali... boring tol! so, itular sebab musabab utama naper aku boleh terjatuh cinta ngan Anuar Zain nie... he's really cool!! and bende tuh memang dtg dari dlm diri dia.. sebab aku dah jumpa dia banyak kali.. dia memang camtuh... penampilan dia tetap sama.. tak berubah...
pasal tuh aku lebih prefer pegi tengok show anuar zain dari tengok show artis2 lain yg belum tentu nak appreciate peminat dia... buat mende! duit kite dia nak.. layan kite dia tak nak! podah!! hehehehehe..
so to Anuar Zain... Keep it up!! Will support u forever!
nie adelah antara koleksi gambar2 aku ngan anuar zain... layanzzz...

nie waktu aku tengok showcase Melodi Emas Ahmad Nawab kat Istana Budaya.... Jelingan Anuar ngan aku sama2 mengancam!!


Chicky faces!


Nie waktu secretaries week tahun 2007 @ J.W. Marriot..


Pergghh... waktu nie memang besh giler.. dia tarik aku naik atas stage tuh!! dah lar pakai matching .. sama putih gebu... such a sweet memories!
betapa gomok nyer aku waktu nih!! nie waktu secretaries week 2005..

10 comments:

BHMB said...

yep..aku pun penah dgr yg si AZ ni gay..tp bukti xde..propa je lbh..manusia ni..kalau bujang je x kawin2..suma dorg kata gay..tp AZ ni aku x rasa dia gay..maybe dia tlalu cerewet nk pilih pasangan idup..hehe..AZ aku minat gak..tp aku fanatik ERRA FAZIRA..sekian..ahaks

NeenaAnuar said...

BHMB : haa.. tuh ar pasal.. mulut org kan.. suka sgt lar fitnah memfitnah nie... wahh.. bagus.. bagus.. janji fanatik!! huhuu... :D

Deqna said...

wo gitu kesahnya.... gambar leh wat wanita2 lain yg fanatik anuar zain meroyan ok..

NeenaAnuar said...

tuh lar pasal! hehehehehe... mau ade yg meroyan kot! hik.. hik..

jamil said...

kan A ke-2 tu biasa nya B.. ahaks

NeenaAnuar said...

paksuuu........... heheheheehehehehe... yea.. yea.. betol.. betol.. betol... "BEE" tuh nama timang-timangan dia.. hik... hik...

Suki Cida said...

ahhhhhggggg jeles.... mengapa harus banyak gamba neena dengan anuar! kerol anuar udah ler... hahahaha... ushhh takkan cida nak kena minat zamani slam pulak... wakakakaka

NeenaAnuar said...

jgn lar jeless cida!! hehehe... nie lar baru namanyer peminat fanatik yg maut gilerzz.. huhuhuhuu... yg kerol tuh memang sah neena punyer.. yg shahrul tuh camgini jer lar jawab nyer! hik.. hik..

Ok apa cida... nama sama apa! kene lar minat! huhuhu.. lawak lar cida nih!

aj said...

la... ketiga ingat

Angkel Joe... rupenye anuar jain ... -_-''

NeenaAnuar said...

Uncle Joe tuh dah kire start from J dah Yub bukan A!! huhuhuhu.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails