COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 15, 2009

Berita Terkini..

berita dari saya... ehem.. ehem..

kepada semua blogger2 dan follower2 blog saya... sila check masing2 punyer email yeah.. saya buat invitation bagi blog saya... before this saya Live It Open... so, now I've change it... only to bloggers yg I invite sahaja... kirenyer private sikit lar.. kalau tak susah jugak... entah2 sapa laks yg memview my blog.. hehehe...
kalau ade sesiapa yg tak dpt invitation lagi.. bagi tau yeah..


sekian..
Thanks!!

4 comments:

Deqna said...

kalau ko tak invite aku memanglah aku boikot ko..ngeh ngeh ngeh....

BHMB said...

dh dpt..tqvm

jamil said...

cian dorang.. kalu tak dapat invite.. memang takleh nampak post nih.. open le neena.. ikot nasihat doktor gigi.. open wide

NeenaAnuar said...

Deqna : ehhh.. mana boleh aku tak invite ko! ko lar org yg memperkenalkan aku ngan blog nie hah.. aku buat pun sbb ko tau!! tengok.. betapa setia nyer kawan ko sorang nie haa.. huhuhu...

BHMB : most welcome! :D

Paksu Jamil : hehehehehe... lawak tol lar paksu nih! open wide yek.. doktor gigi suruh open wide just for him to see... tapi kalu neena open wide for this blog.. akan ade makhluk2 asing yg masuk sini and buat kacau!! hehehehe.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails