COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 23, 2009

Bidang Terjun!

Minggu lepas aku telah ceburi satu bidang baru.... tetiba jer ter-terjun ke arah itu!! huhuhu... nak tau aku buat apa.. nie ha...


ade gaya mak andam / makeup artist tak?


haaa.. nie buat apa lak? jadi pengapit lar pulak! tadi mengandam.. nie pengapit lak!

duduk main table lagi tuh? VIP sgt ker aku nie? hahahaha... pasan tol lar!

Sabtu lepas, cousin pompuan my hubby kawin kat kampar, perak... so, harus lar kami pegi kan... so, ayahanda kepada pengantin pompuan tuh mintak tolong aku jadik pengapit anak nyer... ados... boleh ker aku nie? ish.. nak tolak tak sampai ati lak sbb org dah mintak tolong kan... aku pun tak pernah sebenarnyer jadik pengapit nie.. nie lar first time rasanyer jadik pengapit pengantin! belasah jer lar...

Ingatkan jadi pengapit jer pastuh dah lew.. rupe2 nyer aku kene jugak duduk sebelah pengantin waktu makan beradap... perghh merasa jugak la aku makan lauk special! dah tentu2 org lain tak merasa.. hubby aku sendiri pun tak makan lauk pengantin.. betapa VIP nyer aku!! uweeks!

We all tak tido sana... balik hari jer.... di sebabkan diaorg nikah kol 10 pagi.. jadik.. ngan mata yg bernanah taik mata... kiteorg bangun sesubuh sapieee tau! cam nak gie keje jugak gamak nyer.. bangun seawal kol 5.30 gitu... adoooss... woiiii.. sabtu adelah hari bangun lambat tuk kami laki bini keh!! tapi tak per... family nyer pasal... ku gagahkan jugak! huhuhuhu...


muka sebeqq seawal 6.30 pagi! tak complete lagi make up muka aku tuh...

We all sempat jugak lar sampai umah pengantin tepat2 kol 10 pagi.. and tok kadi memang dah ready sgt nak nikah kan kedua mempelai... so, sempat lar tengok depa nikah.. alhamdulillah.. ngan sekali lafaz.. wanie & nizam selamat diijabkabulkan...

Congrats for both of U!
So, lepas nikah... perantin siap sedia tuk majlis bersanding lak tengahari tuh... tapi dia org tak bersanding atas pelamin pun.. pelamin tuh buat syarat tuk bergambar jer... so, ade lar makhluk tuhan yg mengediksss kat atas pelamin tuh.. sapa lagi kalau bukan...
AKU!! heheheehe.. biasa lar akukan pantang nampak cameraman!! :D

nie gediks yg seterusnyer.. sambil mengunggu pengantin nyer bersiap... huhuhu..

EHHH!!! nie macam pasangan songsang jer!!! huhuhu.. apa pun I like this pic!!


pengantin dah selesai makan beradap... aku pun berposing ngan umberella.. ellaa.. ellaa...
seperti biasa ... banyak lagi gambar2 boleh didapati di pesbook!

3 comments:

Balqies Arafia said...

kak neena hottt la!

NeenaAnuar said...

ahaks!! :D

nasaoji said...

ya ampun..dunia cyber amt kecik..

kt bc blog sis, then, bc tang n3 ni..

owwhhh..pengantin lelaki itu, amat kt kenal!!...

;(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails