COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, April 13, 2009

Lelaki Ini Lagi???

Siapa kah Lelaki Ini?? Mesti ade yg berkata... tak der lelaki lain ker??? balik2 Lelaki ni... balik2 Lelaki Ini.... errrmmmm.... tapi itu lar jawapan nyerr... Tattappp Lelaki Ini merupakan poojaan hatiku!!! tapi dia bukanlah hubby aku.... Dia adalahhhhh........... korang bacalah citer kat bawah nie yek!! hehehehehe... ;)

Last week on 9th April bertempat Grand Ballroom Sime Darby Convention Centre, boss aku bawak kami alls the "sexy-tary" in da company for Secretaries' Week Luncheon with.......... Anuar Zain......

Mesti ade yg muntah darah atau pun cam menyampah jer kan... balik2 setiap kali secretaries' week aku pilih anuar zain... balik2 anuar zain... cam lar dah tak der artis lain ker aku nak pilih kan... ade lar "mulut2 buasir" yg dok ckp camtuh kannn.... apa pun..... ELOOOO!!! Apsal?? Jeles??? Biar arrr.... Aku yg nak tengok.. Bukan korang kannnn??? hehehehehe.. cam jahat jer bunyi nyer kan??? tak baik tol aku nih!... hehehehee... tak per.. tak per.. meh sini aku jelas kan...

yg pertama... kalau aku tak pilih skg pun anuar zain nie.... sampai satu masa nanti.. pasti putaran tuh akan kembali kepada anuar zain lagi.... sebabnyer.. secretaries' week nie... very year akan menampilkan artis yg sama jerr... balik2.. anuar zain... siti nurhaliza... anita sarawak... ning baizura... erra fazira... itu jer lar muka2 yg every year akan buat persembahan.. so, tak ker kalau dah 10 kali aku pergi ... akan bertembung balik ngan artis yg sama?

Aku sebenarnyer nak gie tengok aznil ker @ saiful apek ker... tapi malangnyer banyak hotel this year tak buat lar secretaries' week luncheon with artis nih! aku pun quite surprise coz hotel yg besar2 kat KL nie majority tak buat... but not surprising due to bad economy situation .... that's why banyak hotel tak buat function nie this year... kalau ade pun.. just buat makan2 jer.. tanpa ade artis... apa barang buat show tanpa artis kan?? boring arr... tapi nak wat camner... aku pun cam dah boring ngan makanan2 hotel yg dah biasa aku pegi kat KL nie.. so, that's why aku terpikir sime darby convention centre (SDCC) TAPIII tanpa mengetahuinyer yg anuar zain akan perform kat situ.... aku teringin nak gie situ ... 1st coz aku nak try makanan dia.. and 2nd.. coz aku dengar org kata tempat tuh cantik.. so, tuh yg membuat kan aku teruja gak lar nak gie situ... so, bile call SDCC.. diaorg kata anuar zain buat show kat situ.... so, nak wat camner kan... dah sememangnyer artis kegemaran aku .... kannn>??? hehehehe...

Tapi biar lar aku berterus terang yer.... aku sebenarnyer dah tak lalu nak gie tengok secretaries' week show nie... tapi boss aku yg baik hati nie lar... memang every year... asal tiba bulan April jerrr akan tanyer...

"Sooo Neena!! This year where do you want to go for secreteries' week luncheon?"

So apa lar agak nyer yg aku nak jawab... takkan aku nak kata tak nak kot... sbb cara dia tanyer tuh bukannyer camnih... "u don't want to go for secretaries' week luncheon this year?" kan lain tuh... kalu dia tanyer camnie.. boleh lar jugak aku tolak kan... tapi nanti dia kata apa lak kalau aku tolak kan... dah org nak bagi... amik ajer lar... anyway, Thanks Boss!!! Really Appreciate It!! :D

Aku bukan apa... before this aku dah 6 kali tengok show secretaries week nie... antara artis2 yg aku dah tengok adelah... SITI NURHALIZA, NING BAIZURA, KRIS DAYANTI, ANITA SARAWAK DAN ANUAR ZAIN & ADIBAH NOOR... so, pada aku... cam dah muak jugak lar nak gie secretaries' week nie coz every year bende yg sama jer, walaupun artis nyer lain2.... mula2 dulu memang syoik giler lar nak gie.. teruja jerr... tapi bila dah masuk tahun ke 4 nak gie tengok show nie... cam dah boring gak arr... coz dah tau dah kan.. bende nyer lebih kurang sama jer..... mula tuh makan2... then ade lite show from the MC.. then akan ade cabutan bertuah... tapi tak pernah bertuah pun... hehehe... tapi tuh lar... utk aku memang lar dah muak... tapi tuk adik2 junior aku kat company aku nih... it's like 1st experience for them lar... so, let them plak enjoy the show!!

So, next year aku harap ade lar artis2 lain selain dari artis2 yg aku dah pegi tengok nie buat show... and provided diaorg tuh kene lar entertaining.... tak nak lar tengok artis yg cam boring jer kan... bayar dah lar mahal2... tapi artis yg buat show cam boring jer... apa barang!!

Ok lar aku citer lar sikit pasal show on that day... antara corat coret nyer:-
  1. Our Table - 1st tier yer... meja paling mahal larr.. almost RM500++ yer per person!! yeeeee... per person!! dah tuh boss yg suruh booking meja yg paling bagus!! huhuhu... Thanks Boss!!! ;D
  2. Anuar Zain's Performance - kureng sikit lar.. sbb dia tak sihat... batuk yg agak teruk jugak! so, a lil bit upset over it.. but he's still performing to his level best! Thanks Nuar!!MC - really had fun with Dee... dia memang besh giler jadi MC on that day, walaupun banyak mencuit hati kami with his jokes yg ala-ala 18SX gituh!
  3. Makanan - base on da presentation memang mengkagumkan!!! TAPIIII... rasa nyer quite hampeh! soooo... NO MORE sime darby convention centre...
  4. Grand Ballroom - memang mengkagumkan!! tempatnyer memang cantik, menarik, ko memang da-bomb
  5. Goodie Bag - Superb! boleh tahan sponsership this time... nanti aku create lagi satu entry pasal goodie bag nie yer..
  6. Yg menarik sepanjang show.... tengok gambar2 kat bawah nie yer...


before anuar zain keluar, Dee select a few bosses & diaorg like buat tribute for artis2 kat malaysia nie lar... so bosses yg terpilih nie telah dibawa ke belakang stage tuk dipakaikan pakaian2 seperti diatas... so, biler diaorg naik atas stage diaorg diiringi oleh muzik2 nyanyian artis2 terbabit... So, from left:- L. Ramlee, Jeffrydin, Sudirman, David Alleycats & M. Daud Kilau... ANDDD... last sekali Dee pun buat last call for the tribute... "so now... the one and only, his the guy...." so, keluar lar muzik anuar zain.. lelaki ini.... sumer org like macam dah meroyan kat dlm dewan tuh!!! gaya Dee ckpkan tuh.. kirenyer anuar zain nak kuar dah buat presentation after 1 1/2 hours we allzz tunggu kat dlm ballroom tuh.... so akhirnyer keluar lar....

Anuar Zain... (Klon yerrr) kwang.. kwang.. kwang... we all sumer dlm dewan tuh gelak cam nak rakkk niee.. menjerit2 tau takk.. dok ingat betol2 lar si anuar zain yg nak kuar.. rupe2nyer sumer sudah tertipu oleh Dee yer... apa pun.. that gimik was fantastic.. aku jua telah tertipu oleh Mr. Dee.. Lol!!!

Ha.. ni baru lar anuar zain betol2 kuar... makcik nie meroyan korang tau tak... cam nak rak dia menari, menyanyi lagu kain pelekat ngan anuar zain... naik hantu lar pendek kata.. sooooo... bayangkan lar.. yg dah berumur camnie pun giler kat anuar zain.. apatah lagi aku... hik.. hik.. :D

haaaa.... apa lar yg si abg nuar selakkan tuh... carik apa dlm baju tuh abg nuar??? (hehehe.. actually aku amik gambar nie secara kandid.. nak amik gambar lain.. lain jadinyer!!)


gambar nie mengancam giler.. siot jer kan.. tengok si Dee ngan penoh gairah melayan si anuar zain.. hampeh tol!! hehehe.. Anuar zain ckp kat dia.. "tak per ... kite tak batal air sembahyang kan Dee" ahaks!! betol gak tuh..
Gambar laga pipi lagi gituh!! bukan cium pipi tau.. laga jer.. left and right!! :D
tapi aku frust sikit lar ngan gambar nie sbb goyang.. tuh lar problemnyer ngan camera baru nie... focus nak kene betol2 sharp baru boleh snap.. kalau tangan goyang sikit jer..mula lar like blur sikit.. tak per lar... apa pun thanks tu Kak Rohila sbb amikkan gambar nih... dia adalah Anuar Zain punyer PA.. baik sgt PA dia.. tak sombong.. cam Anuar Zain gak... masuk jumpa dia nie sorang2 tau after the show... so, sapa yg nak jumpa anuar zain in person... kene bendealah nie which limited to 100 pcs sahaja jer.. so, minat nyer pasal aku pun beli lar... :D

ssoo... dpt lar signature my fav artist... Anuar Zain!! :D

Apa pun... nanti aku citerkan di entry yg lain ... naper aku minat giler ngan anuar zain nih dan aku rela spent duit tuk dia dari artis2 yg lain... hehehehe...
korang layan lar kejap slide yg aku buat nih yek... nie sebahagian gambar jer yg aku letak... kalau nak tengok gambar2 yg lebih
menarik dan da-bomb.. sila lar ke pesbook saya yer... :D



6 comments:

Deqna said...

Ko memang.. die hard fan anuar zain.. sape tak tau.... aku rasa aku sekali jer tgk show dia masa annual dinner bank 2 thn lepas tak salah aku.. memang lah teruja bila tgk dia live..

nanti ko citerkan yer nape ko minat giler ngan si Nuar ni? adakah kerana namanya sama ngan husband ko? Sila jawab yer..

NeenaAnuar said...

huhuu... memang die hard giler!! haaa.. tuh lar kan.. memang hati kite cair nyer lah kalau tengok dia tuh.. cam sejuk hati jerr.. heheheh..

okeh!! nanti akan aku ceritakan yer di entry yg berikutnyer!!

mama-syira said...

neena, aku pun dah nak muntah benornye gi secretaries lunch ni. kalo bos sudi bagi cash lagi aku redha.. haha.

NeenaAnuar said...

betol2 tuh.. aku pun.. kalu boss bagi duit lagi berbaloi rasanyer.. tapi rasanyer sampai biler pun tidak kott.. heheheheh..

Cik Pah said...

amboi.. kemain lagi ko berlaga pipi ngan anuar yer.. takpe. nnt cik pah jumpa dia nak suruh dia cium dahi cik pah lak.. huhuhu.. macam batal air sembahyang tuh..

NeenaAnuar said...

ahaks!!! rasanyer abg nuar tuh ok jer kot.. he's really a sporting guy!! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails