COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, April 13, 2009

Fanatik!!

Nie lar muka2 fanatik anuar zain okeh!!! hehehe.. aku jumpa member baru tau waktu secretaries' week baru2 nie.. nama dia panjang.. tak berapa nak ingat lar... nama pendek dia... WAWA.... she's sooo sweet tau!! very talkative .. cam aku jugaks!! I LIke!!! kite serupa lar... kiteorg duduk satu meja.. dia dtg ngan boss dia jer berdua.. boss dia botak and really sporting!! hehehe.. leh tahan lar Hensem nyer... ala2 mamak sikit.. tapi sorry yeah.. gambar takdak lar!! lupa nak amik!! gambar ngan wawa jer ade.. waktu nie we all tengah beratur nak meet Anuar Zain in person!




Wawa ni dari klang.. dia keje kat Port Klang.. dia lagi lar.. every year dia akan drag boss dia tengok Anuar Zain nyer show for secretaries' week... tapi dia kata boss dia suka nak tengok CT nyer show... hahahahaha... nama pun secretaries' week kan.. so secretary lar pilih... bukan boss.. huhuhu...
so, kirenyer aku nie nott tooo bad lar... ingatkan aku jer yg dah banyak kali tengok show si anuar nie ha.. rupa2 nyer ade org lagi fanatik dari aku... tapi tak per.. AKU SUKA!!! luv u wawa.. muaaahhh!!!!

3 comments:

Deqna said...

bos ko gi gak tak neena? baguslah masing2 dapat bos sporting... ur fren tu blogger gak ker? nampak cam familiar lah pulak

NeenaAnuar said...

pegi.. ko dah tengok gambar kat facebook? banyak gambar kat situ.. ngan boss2 aku sekali.. hehehehe..

wawa tak der facebook/blog lew... dia just bagi contact number and email address jer.. maybe office dia susah kot tuk "bertenet"... hehehehe...

Intan Payung said...

hehehe..nie kak wawa..opismate sy..neena pun secretary gk eh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails