COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 16, 2009

Kurang Asam tol lar!!!

Dah lar org tunggu dia balik lambat... tunggu punyer tunggu... tak timbul2... biler dia balik.. dia tengok aku dok layan tenet... mandi tak.. makan tak.. dia sibuk nak tengok tenet jugak!! boleh? kalau yer pun gi ler mandi dulu,.. nie tak... nak dengar mulut aku berbunyi lar tuh... so apa lagi.,.. bini nyer pun dah mengeluarkan lar "siren"nyer....

Isteri : Ehhh!!! Pegi mandi dulu! sibuk jer nak duduk sini ... kang duduk lew mengadap bendealah nie sampai esok pagi pun tak per!!

Suami : (dengan muka tension.... berlalu pergi... SAMBILLLLLLLL.............. membalas dendam pada isterinyer!!


korang nak tau apa yg dia buat??? dia telah mengeluarkan bom atom yg amat kuat.. (korang mesti paham nyer lar kan)

Isteri : Kurang asam!!! kalau yer pun marah.... jgn arr balas dendam camtuh sekali.... kang I tak sediakan makanan tuk U baru tau!! benggong tol lar!!

nasib baik tak der bau tau!!! Itu lar kisah aku dan hubby malam nie!!!

11 comments:

Deqna said...

hahahaha dia kentut ya... sebijik pangai laki aku.. suka kentut kat aku.. siap ada vibrate lagi...

derang ni memanglah.. cuba kalau kita terlepas sampai ke sudah lah jadi bahan derang..

NeenaAnuar said...

ya allahh deyna... betol tuh!! kalau kite yg membuang.. perghh.. dia punyer ckp tuh... tak henti2...

ko tau.. aku kalu nak membuang angin.. aku siap bagi tau dia dulu tau... hormat tau kat laki sendiri.. itu pun dah bagi tau in advance.. dia punyer lari dari aku... bukan main lagi.. bende nyer belum pun confirm nak kuar lagi tau!!

ini dia tak .. sakit hati aku.. hempeh tol!!! selalu aku kene ngan dia.. kengkadang sampai majuk tau!! huhuhuhu..

Deqna said...

memang pon... siap kuar bilik lagi bila kita warn siap2..hampeh..

lagi yg tak blh bla dia suruh garulah montot dia tu. kita pun garulah alih dia melepas..sgt kurang ajar.. sekali mendapat lah dari aku.. aku debik kuat2...

NeenaAnuar said...

adoii.. memang si shah ngan nuar leh duduk satu umah arr deyna.. sama perangainyer!!!!

BHMB said...

adeh....kita ni is3 yg senasib la ye..ahahah..tp elok pun buang angin ni..dorg kata..kalau tahan2..jd penyakit lak..ahhaah..

NeenaAnuar said...

ko pun sama ker ita? laki pun camtuh gak gamaknyer?

BHMB said...

haha...sbnrnya tu slh 1 cara utk merapatkan hbgn pun..cuma agak 'kotor' laa..ahhaha

BHMB said...

neena...nk apded ko sket..along now kt HKL..keadaan dia dh kritikal..so,semlm katanya dh operate..buah pggang

NeenaAnuar said...

ha'ah betol tuh...

eh.. ye ker ita.. alamak.. dari hari nie ngan esok tak free lar.. hari ahad tak sure lagi.. eh.. berapa no hp ko yek? aku call ko lar nanti hari ahad.. kalau aku free nak tengok dialar.. ko bagi aku kat sini jer no hp ko.. tapi aku tak publish kat sini.. so aku sorang jer yg leh tengok.. Thanks yek..

BHMB said...

sori neena..aku bz last week..x masuk ngk pun blog ko..hehe..along still kt HKL, wad 24, tgkat 5, katil no 3..maybe semggu lg kot kt situ..nnt ko ngk blog aku..aku apded n ltk gambo tkini dia..ni no fon aku..012-9767172 [ita]..tp ko bgtau nama ko tau nnt..aku ni kalau org x kenal..aku xlayan..hehhehehe

Suki Cida said...

hahah... lelaki mmg gitu kot...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails