COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, April 20, 2009

Beli Toy for Baby?

Errmmm.... beli apa tuh? toy for baby? baby sapa yek?

tengah pening nak pilih yg mana satu...


akhirnyer dpt jugak buat pilihan...



nie dia.. donald duck in da car ride!

yg lawak nyer aku bawak balik bendealah nie... sepanjang perjalanan aku, si donald duck nie dok berbunyi2 biler dia berhantuk kat mana2... sebab kepala dia tuh biler terhantuk kat mana2 dia akan berbunyi... very the sensitip! malu gaks aku dlm LRT tau! ishh... tak patot tul si Donald nih!!

cute sgtttt... aku suka... :D


ehh.. ade duit ker tak aku nie... wat susspeenn jerr...


adee.. mana leh takder kan...

tapi aku tak keseorangan pada hari itu.. aku ditemani oleh......

yerr.. my best fren... Mrs. Deyna.. sempat lagi we all berposing tuh! huhuhu... (deyna.. gambar kite bukan berdua tau... tapi bertiga.. hehehehe)

Eerrmm.."teringin nak beli baju baby pulak ker deyna?"


Deyna tidak melepaskan peluang utk berposing...

Actually aku beli toy nie tuk anak kepada sepupu aku da... bukan tuk anak aku yer.. belum masanyer lagi... insyallah.. harap2 ade lar nanti.. hehehehe...

Anak cousin aku nie dah genap setahun last month and diaorg dah buat kenduri tapi aku tak dpt dtg sebab ade urusan lain.. so kire belated lar nie.. lambat bagi hadiah.. ish.. tak bagus tol lar Untie Nin niee.. hehehe.. takper.. janji ingatan tuh ade ... nie lar dia the baby boy kepada my cousin E-1....

Muhammad Aqil...

4 comments:

Deqna said...

lar berbunyi ke benda tu bila dah wrap pun...kah kah kah .. sian ko..Patutnya cabut dulu bateri tu kan...

baru aku pasanlah gambar kita kat cermin tu tetiba ada lagi seorang.. sungguh misteri lah..

NeenaAnuar said...

tuh arrr pasal.. berbunyi2 si mat donald tuh! hehehe.. tapi tak lar kuat sgt.. lembut jer bunyinyer.. hehehehe..

haa. tuh arr. memang penuh misteri!

mama-syira said...

cam best je hadiah tu.. hehee. tapi kan tempat shopping tu familiar sesangat. macam tempat aku bertawaf selalu kat situ.. ahhaha

-niD's- said...

bestlaa HADIAH tu..ni kalO soFIA dapat ni mahu bOOlat-boolat bj matanya..melIhat aksi donald tue....ehehhhehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails