COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, March 1, 2016

New Collections – Tudung Bawal Exclusive Dull Satin!


Seperti yg Kak Neen janjikan dlm entry semalam… hari nie Kak Neen release koleksi tudung bawal dull satin yg exclusive! Why kak neen kata koleksi nie koleksi exclusive?? Ianya kerana material tudung nie adelah dari material dull satin yg sgt exclusive.. its not a plain satin.. but it’s a high quality printed dull satin! Corak dia sgt exclusive.. kalau pakai terasa lah kite nie persis org kaya2 gitu! Ahahaa..


Eh serious tauu.. apa yg kite pakai terkadang memberikan aura tersendiri dlm penampilan & pembawakkan diri kite! Macam aku yg sebelum nie tak penah pakai tudung bawal.. bile dah pakai koleksi tudung bawal exlusive nie aku rasa macam WOW.. not bad jugak bergaya santai tapi exclusive camgini.. hehe…


1-Header FB Bawal

Ok utk koleksi Tudung Bawal Marsya nie ade 4 koleksi warna kesemuanya!


HARGA – RM42.90/pc SAHAJA!!!


2-IMG_7129 copy

3-IMG_7111 copy

4-IMG_7116 copy

5-IMG_7130 copy

6-IMG_7134 copy

Bawal Marsya RED


7-IMG_7243 copy

8-IMG_7251 copy

9-IMG_7280 copy

10-IMG_7254 copy

11-IMG_7284 copy

Bawal Marsya GOLD


12-IMG_7152 copy

13-IMG_7160 copy

14-IMG_7146 copy

15-IMG_7157 copy

Bawal Marsya OCEAN


16-IMG_7211 copy

17-IMG_7168 copy

18-IMG_7177 copy

19-IMG_7188 copy

Bawal Marsya BROWN


20-IMG_7207 copy

Memang tak dinafikan bile aku sarung dan gayakan tudung bawal Marsya nie aku boleh rasakan aura elegant & exclusive tetiba keluar dari dlm penampilan diri! Tetiba terfeeling diri nie jadik seorang yg luar biasa! Ahahaha…


Since aku berhijab.. this is the very first time aku menggayakan tudung bawal tau! And for the first time jugak aku macam dah terjatoh cinta dgn tudung bawal… hehehe..


Untitled

Actually tudung bawal Marsya nie aku keluarkan dari hasil inspirasi tengok si gorjes Vie Shanti (ex-wife Eizlan Yusof yg skg di katakan sedang bercinta dgn Zizan Razak) yg senantiasa menggayakan tudung2 bawal exclusive camgini! Aku tengok dia pakai macam cantikk nya lah haiii.. she look stunning and cute jerrrrrrrrr bile pakai tudung bawal camgini.. so kebetulan hari tu waktu nak beli material.. aku terjumpa material dull satin yg gorjes2.. so aku pun terus lah grabbb utk buat tudung bawal Marsya nie!!! Hehe..


21-IMG_7197 copy

Jgn korang ingat tudung bawal nie hanya boleh di gayakan dlm majlis2 formal sahaja… korang kalau pakai Jeans pun bolehhh bergaya santai dgn tudung bawal Marsya nie tau! Nak pegi keje pun chansstikss sgt kalau pakai ngan seluar slack and blouse.. kalau ngan baju kurung or dress apatah lagi kan… hehehe…


So kepada you guys pencinta tudung bawal.. korang kene grab tudung Bawal Marsya nie tau… bagi yg tak pernah pakai bawal macam Kak Neen pun should give a try.. sebab kalau tak cuba tak tahu.. bile dah cuba confirm jatuh cinta just like Kak Neen sendiri! Ahahaha..


Ok nie antara sebab musabab kenapa korang kene grab Tudung Bawal Marsya nie yer…


- Diperbuat daripada material high quality dull satin dgn corak exclusive

- Ianya mudah di bentuk

- Tidak mudah renyuk

- Sangat selesa & sejuk ketika dipakai

- Tidak perlu digosok (jika terus digantung selepas di cuci)

- Size ukuran yg lebar – 50 x 50 inchi

- Labuh bahagian depan dan belakang

- Boleh digayakan dengan pelbagai gaya penampilan (gaya basic bawal dan gaya shawl)

- Travel friendly

- Boleh digunakan pada majlis formal mahupun santai

- Memberikan satu gaya penampilan yg super elegant dan exclusive

- HARGA TUDUNG BAWAL MARSYA – RM42.90 SAHAJA!!!


Seriously harga tudung bawal nie Kak Neen bagi dengan penuh kasih sayang okk.. biar lah kak neen tak dpt untung yg banyak.. janji korang para pembeli dpt keuntungan yg berlipat-lipat kali ganda.. Kak Neen percaya lebih banyak Kak Neen memberi.. Insyallah lebih banyak Kak Neen akan menerima! :)


So korang jgn nak fikir2 lagi ok.. cecepattt lah Whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com ya!


Untitled

Pada yg belum grab tudung sarung express Dhaifah, please grab yours now.. skg nie tudung Dhaifah color biru dah almost nak sold out.. ingat yer.. kalau dah sold out kak neen takkan restock lagi dah tudung Dhaifah nie tau! Hehee..

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaa

seraa rose said...

cantiknyaa.. licin tak kak neena? sbb satin selalu licin..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails