COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, March 3, 2016

Tak Kenal Maka Tak Cinta!


Betol lah pepatah org dulu-dulu.. tak kenal maka tak cinta!


Untitled

Comeyyy tak Kak Neennnnnnnn?? (baca persis Kak Ton) :p

Hari nie Kak Neen pakai tudung bawal MARSYA color red! Ohh.. this is one of my favorite color dari collections tudung bawal dull satin nie!


Untitled

Seriously nie lah kali pertama Kak Neen pakai tudung bawal.. sebelum nie Kak Neen memang tak berapa berkenan ngan tudung bawal sebab selalu ade perasaan macam tak sesuai ngan muke Kak Neen.. tapi tu lah org kata kalau kite tak cuba kite takkan tahu.. bile dah cuba baru lah jatoh hati..


Untitled

Memang since ever Kak Neen berhijab.. tudung bawal nie memang not in my list lah sbb Kak Neen selalu rasa muke Kak Neen akan nampak bulatttttt sgt kalau pakai tudung bawal nie.. so pasal tu lah Kak Neen macam tak sukerrr lah ngan tudung jenis bawal nie… Tapi skg bile dah try… hamekkk kauuu… rasakan lah penangan dari benci dah menjadik sayang plak dah skg nie sbb dia tak buat muke Kak Neen nampak bolat sgt! Hahaha..


Untitled

Ade yg tanyer Kak Neen licin tak tudung bawal dull satin nie? Jawapan dia memang lah licin kalau korang tak pakai inner neck! Hehehe.. biasanya utk penggayaan shawl yg lebih menarik dan kemas, biasanya kite memang kene guna inner neck dlm menggayakan tudung/shawl.. so macam Kak Neen memang pakai cotton inner neck then baru lah pakai tudung bawal Marsya nie… memang bestt coz tudung tak lari2… letak atas kepala senang jer utk terus dipakai dan dibentuk!


Untitled

Memang sgt mudah di bentuk dan utk di gayakan tudung marsya nie.. kalau susah nak di uruskan jangan haraplah Kak Neen nak bawak pegi kerja yer.. sebab kalau nak pegi office nie biasanya takde banyak masa nak membelek tudung pepagi buta tu.. so pasal tu lah Kak Neen akan produce tudung yg mudah utk di gayakan pada hari bekerja!


Untitled

Bile dah ade inner neck.. letak jer tudung bawal marsya nie kat atas kepala… pin bawah dagu.. putar kiri.. putar kanan.. siap! Ahahah.. ehh tak sempat lagi Kak Neen nak buat tutorial.. insyallah nanti Kak Neen carik masa utk buat tutorial tudung Marsya yg super duper gorjes nie yer!


2-IMG_7129 copy

7-IMG_7243 copy

12-IMG_7152 copy

16-IMG_7211 copy

TUDUNG BAWAL EXCLUSIVE DULL SATIN MARSYA - HARGA – RM42.90 SAHAJA!!!


TO ORDER - whatsapp Kak Neen @ 0193769459


- Diperbuat daripada material high quality dull satin dgn corak exclusive


- Ianya mudah di bentuk


- Tidak mudah renyuk


- Sangat selesa & sejuk ketika dipakai


- Tidak perlu digosok (jika terus digantung selepas di cuci)


- Size ukuran yg lebar – 50 x 50 inchi


- Labuh bahagian depan dan belakang


- Boleh digayakan dengan pelbagai gaya penampilan (gaya basic bawal dan gaya shawl)


- Travel friendly


- Boleh digunakan pada majlis formal mahupun santai


- Memberikan satu gaya penampilan yg super elegant dan exclusive

Semalam ramai jugak customer yg dah purchase tudung bawal color merah nie.. So korang yg belum purchase boleh lah Whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com ya!


Untitled

Pada yg belum grab tudung sarung express Dhaifah, please grab yours now.. ingat yer.. kalau dah sold out kak neen takkan restock lagi dah tudung Dhaifah nie tau! Hehee.. utk testimony sila refer pada entry yang INI

4 comments:

AkuSeorangTraveler said...

salam awk dah macam kajol la haha. salam singgah dan follow! :D

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

*wink* said...

kak neen...why so pretty.....

Aini said...

cantik.. Kak neena pakai dengan gaya tak lipat tepi tu cantik sangat.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails