COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 28, 2016

SALE NOW ON – Purplicious Week – It’s Time to Grab Your Tudung Sarung Express!


Yuhuuuuuuuuuuuuu… Kak Neen rasa macam dah lama tak buat sale kasih sayang utk Naazneen Faiqa by NeenaAnuar!


Oleh itu, sepanjang minggu ini.. Kak Neen amat lah berbesar hati nak bagi korang grab tudung sarung express Dhaifah color purple nie pada harga RM30.00 sahaja utk sehelai!!!


9-IMG_7073 (Sales Dhaifah Purple)

Offer nie hanya utk tudung color purple okk…


Rugi kalau korang tak grab offer nie.. banyak kak Neen bagi discount tu tau! Promo nie valid sampai hari sabtu nie.. so lelekasss lah whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com utk buat pembelian yer!


Untitled

Kelebihan tudung Dhaifah:-


- Soft awning nya lebih terletak


- Tudung ini jugak akan membuatkan muke kite yg kembang nampak kuncupp! Hehe.. meaning muke kite boleh kelihatan lebih kurus & tirus ketika menggayakan tudung sarung express nie!


- potongan tudung Dhaifah lebih labuh di bahagian belakang & hadapan nya


- Tudung nie jugak solat friendly.. kalau kite nak solat, senang sekali tarik jer dah boleh bukak tudung… and lepas solat nak pakai tudung sekali sarung jer dah siap! Haaaa… gituuu! Kalau shawl kangg.. adoiii.. letih nak lilit.. nak belit.. and pin tang sana.. nak pin tang sinunn… pasal tu Kak Neen suke tudung jenis gini… cepat mudah dan selesa!


- tudung ini juga amat sesuai utk ibu2 yg hendak menyusukan bayi tau! Ramai dah customer Kak Neen yg beli tudung jenis sarung express nie dan memberikan feedback yg memberansangkan ketika process penyusuan bayi!


- sgt mudah utk di pakai ketika pergi bercuti dan buat aktiviti riadah di hujung minggu! Ternyata ianya sgt mudah utk di gayakan.. sarunggg jerr chussssssssss dah siapp!


- Ramai jugak customer Kak Neen yg menggayakan tudung sarung express ini ketika dlm process berpantang! Ye lah senang kalau ade org dtg ziarah, chap chuss chasss sarung jer tudung nie siap dah nampak gorjes sgt dah!


- Macam biasa koleksi tudung Naazneen Faiqa by NeenaAnuar semuanya anti-kedut.. meaning its Ironless! so senang kalau pack dlm beg utk travel tak perlu fikir tentang nak iron tudung.. malah jimat masa dan tenaga jugak!


- Walaupun tudung nie di gelar sebagai tudung malas.. jgn risau sebab korang still boleh kelihatan stunning and gorjes sokmooo!


- Ia jugak sgt sejuk dan selesa utk digayakan walaupun ketika berada di tempat yg panas!


Untitled

Warna purple tudung dhaifah nie tak lah terang sangat.. ianya bertona purple yg agak gelap.. maka ia sesuai utk dipakai dengan baju yg berwarna cerah ataupun yg gelap! Kuantiti tudung nie dah tak banyak… so grab it fast while stock last ok!


Selain color purple, Kak Neen masih ade stock utk tudung Dhaifah color blue & Pink nie!


Untitled

Untitled

Actually tudung dhaifah color blue and pink nie dah sold out for online stock.. tapi kalau korang berminat nak purchase, Kak Neen boleh culik stock butik vendor Kak Neen… hehehe.. tapi kuantiti utk blue & pink nie pun dah limited sgt2 tau.. kalau nak cepatttssssssss whatsapp kak neen ok! Kak Neen tengah baik hati nie… tetiba rasa nak bagi 10% discount utk tudung Dhaifah warna Blue & Pink!


So bermakna.. korang boleh purchase tudung dhaifah pada harga promo seperti di bawah nie ok!


HARGA PROMO SEPANJANG MINGGU INI!


DHAIFAH PURPLE – RM30.00/each

DHAIFAH BLUE – RM35.00/each

DHAIFAH PINK - RM35.00/each


To order – Whatsapp me at 019-3769459 / email me at naazneenfaiqa@gmail.com


Ingat yerrr.. tudung kak Neen kalau dah sold out no more restock ok.! :D

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails