COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 29, 2016

Coming Soon - Tudung Bawal Exclusive!


IMG_7160 copy

Ehemmss!! Utk pencinta tudung bawal.. Insyallah esok Kak Neen akan release new collections dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar!


Tudung Bawal Exclusive nie Kak Neen bawakkan khas buat korang yg gemarkan penggayaan tudung bawal! Tudung bawal nie Kak Neen buat besar okkk.. dgn saiz bidang 50 x 50 inchi korang boleh buat jadikkan ia sebagai shawl yg kebaboomm jugak… and the same time ia juga boleh di gayakan dgn pelbagai cara pengayaan dlm pemakaian tudung!


Kak Neen yg asalnya bukan penggemar tudung bawal pun dah mula nak jatoh hati dgn tudung bawal camgini… entah kenapa rasa macam cuteee pulak bile pakai tudung bawal nie.. rasa macam wanita exclusive gituuu! hehehe..


Ishh.. tak zabarrr nya nak release esok! Ade 4 pilihan warna menarik buat korang semua… harga insyallah memang mampu milik dan sangat berpatotan! Siapa pencinta tudung bawal kat sini sila angkat tangan!!!! :D

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails