COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, January 20, 2016

Selamat Tinggal 2015 Yang Super Ohsem!

Assalamualaikumm my beloved readers!

Syukur Alhamdulillah… pada 2 January 2016 hari tu genap lah 7 tahun usia si I’m Yourss nie! Thank you korang coz sudi follow blog Kak Neen yg tak sefofularr mana nie… tanpa korang siapa lah Kak Neen.. hehe.. seriously Kak Neen appreciate kesetiaan korang semua! Ade yg kata setiap hari bukak blog kak neen.. tapi hampa tengok takde update.. adusss.. tu lah part yg paling touching sekali tuh sepanjang kak neen berblogging!

Sejujurnya memang kalau boleh Kak Neen nak sgt2 update blog nie serancak di awal penglibatan kak Neen dlm dunia blogger nie.. tapi apakan daya… bile bidang kerja Kak Neen dari tahun ke tahun memang jadi lebih mencabar… so masa utk Kak Neen berblogging pun sgt tercabar! Kadang rasa macam nak nangis pun ade bile mengenangkan berapa banyak entry basi yg Kak Neen ade dlm draft list entry nie… uhukk.. uhukk.. tapi berkat support korang, kak neen tetap terus kuat kan semangat utk menjadi seorang blogger tegar! Ahaha..

Anyway, hope masih tak terlambat utk mengucapkan selamat tahun baru buat korang semua! Semoga kite semua lebih di berkati dan di murahkan rezeki dlm tahun 2016 nie!

Hari nie akiu rasa nak buat throwback 2015 skit! Entah kenapa aku rasa tahun 2015 adelah tahun yg paling ohsem dlm hidup aku… Maybe banyak perkara2 indah yg muncul tahun lepas.. lebih indah apabila wujud juga beberapa perkara2 surprise through out 2015!

Ok jom throwback 2015 bersama Kak Neen!


15-GOPR0160 copy

Seawal bulan January, aku dpt sponsored trip to Langkawi Bersama Dato’ Chef Wan! Ini memang salah satu kenangan terindah sebagai seorang blogger sebab aku pegi trip nie atas tiket menjadi seorang blogger!


Untitled

Then dlm bulan January 2015, Kak Neen launched second batch of Inner Neck from Naazneen Faiqa by NeenaAnuar! Alhamdulillah… sambutan inner neck nie amat menggalakkan!


IMG_3821 copy

Dalam awal bulan February, Kak Neen go for a very short vacation di Phuket! Okkk… ampunnnnnnnnnnnnn… citer nie belum berupdate lagi till today! Ahahah… tapi don’t worry.. walaupun dah nak masuk setahun usia cerita nie.. kak neen tetap akan update cerita nie nanti ya! Huhu…


Untitled

Dalam bulan March 2015, Kak Neen launched tudung instant express pertama dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar! Tudung nie diberi nama tudung Athifa… alhamdulillah.. walaupun at the first stage Kak Neen macam tak leh nak tido malam memikirkan sambutan yg bakal diterima oleh first product of tudung express nie… akhirnya selepas beberapa hari dijual, tudung Athifa ternyata mendapat sambutan yg sgt di luar jangkaan.. dan kini ianya dah pun SOLD OUT!


13A-IMG_8565 copy

Tahun lepas jugak merupakan satu kenangan terindah dlm bidang kerjaya Kak Neen! Syukur alhamdulillah Kak Neen dpt rezeki yg tak terduga.. lebih manis kejayaan itu hadir atas faktor keikhlasan, kejujuran, dan jugak komitmen Kak Neen dlm bidang kerja Kak Neen.!


IMG_4376 copy

Haaaaaaaaaa.. ini birthday celebration yg paling ohsemmm dlm hidup Kak Neen! Ampunnnnnnnn…. Nie lagi satu citer basi yg mana ramai dah blog readers Kak Neen dok teriak mintak Kak Neen update secepat mungkin! Ahahaha.. ok ok.. citer NZ dah abis kan.. lepas nie memang Kak Neen nak start citer percutian ohsem di Maldives nie pulak! Hehehe..


Untitled

Kak Neen terus mengorak langkah dlm dunia business online kecil kecillan dengan release kan satu lagi tudung instant express jenis yg berlapik dagu.. tudung nie diberi nama Ardini.. alhamdulillah.. tudung nie pun licin dan dah pun sold out dlm tempoh 2 bulan!


LDU

Yang nie pun rezeki sebagai seorang blogger yg tak di sangka.. Kak Neen dpt free tiket tengok Laugh Die You dan dpt berjumpa dengan Phua Chu Kang at back stage dgn laluan VVIP pass!


Untitled

Atas permintaan yg luar biasa.. dan juga atas sambutan yg sangat menggalakkan dari production tudung express instant Athifa, dlm tahun 2015 jugak Kak Neen produce tudung instant express version 2.0 yg diberi nama sebagai Naifah! Syukurrr alhamdulillah, tudung Naifah juga telah mendapat sambutan yg di luar jangkaan dan SOLD OUT dlm tempoh yg sgt pantas!


IMG_5036 copy

Di sebabkan stock tudung Kak Neen semuanya dah sold out, so Kak Neen terus produce tudung terbaru yg diberi nama Tudung Shakila! Ini adelah keluaran pertama tudung jenis Halfmoon dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar! Again.. tudung nie laris bak goreng pisang panas jugak and dah pun SOLD OUT!


Untitled

Memang tahun 2015 tahun yg super ohsem utk business online Kak Neen.. biler produce jer sold out.. produce jer sold out… maka kak neen terus bertambah semangat utk keluarkan tudung2 yg ohsem buat korang semua.. tudung berikutnya adelah tudung Instant Shawl yg diberi nama sebagai tudung Damia! Sambutan terhadap tudung instant shawl nie juga agak memberangsangkan.. sekarang nie hanya tinggal warna Dusty Pink & Lavender sahaja yg available.. itu pun kuantitinya sgt limited.. kalau korang berminat nak dptkan instant shawl nie masih boleh roger Kak Neen di 019-3769459 yer.. sebab once dah sold out tudung nie, Kak Neen takde buat restock dah.. so while stock last nie better grab it fast okk.. tudung nie sgt sesuai utk mereka yg bertubuh besar sebab ianya labuh dgn kain berukuran hampir 2 meter.. material pun best tak perlu di gosok and sgt comfortable ketika di pakai!


IMG_5588 copy

Bercuti di Kuantan menternak lemak dgn jayanya bersama Makhencik aku sorang nie… oh ini pun cerita yg tak tahu bile aku akan boleh bercerita.. huuwwa… nak nangis lah bile memikirkan berapa banyak cerita basi tertangguh dlm draft box niee!! Tak pedulik.. walaupun lepas 2 ke 3 tahun aku tetap akan cerita… ahahahaha..


IMG_5868 copy

Lagi satu rezeki sebagai seorang blogger… maybe blogger lain dah biasa join event2 free mcm nie.. tapi bagi aku yg sgt jarang join even macam nie atas faktor kengkangan masa.. so invitation dari pihak hotel Seri Pacific utk ke Indonesian Food Festival nie adelah salah satu kenangan terindah buat aku jugak lah dlm tahun lepas!


14-GOPR1367 copy

Ok.. utk part makan2.. rasanya nie adelah event yg paling ohsemmmmm sepanjang tahun lepas! Memang Dinner on the Sky adelah salah satu kenangan terindah dlm hidup aku!


Untitled

Haaaaaaaaaaaaa… nie lagi satu pengalaman paling indah dlm hidup yg tidak mungkin aku lupakan sampai bile2.. huhu.. mendapat tawaran masuk TV utk program yg mendapat rating agak tinggi dlm Malaysia... fuhh.. memang ohsem sungguh pengalaman ketika Muncul Secara Live dlm rancangan Wanita Hari Ini di TV3 bagi topic “Bahagia Tanpa Anak” nie!


GOPR1418 copy

Ok cerita nie aku tengah tunggu que dari pihak hotel bile aku boleh up pasal cerita nie in detail.. Invitation for Food Review di Pacific Regency Hotel Suites nie memang something yg tak diduga jugak buat aku… ingat kan dpt makan free jer.. rupanya dpt bermalam kat bilik yg ohsem utk satu malam sekali! Hehe.. ok nie bukan cerita basi yer.. aku tengah tunggu que jer dari pihak hotel. Bile hotel ckp boleh post.. then aku akan post ok! Hehee..


IMG_8884 copy

Haaaaaaaa.. nie cerita basii! mamposss aku nieee!! Huuuwwaaaaaaaaaaaaaa… matikkk lah nakkk!!! Aahahaha… 10th Wedding Anniversary Photoshoot nie memang satu pengalaman yg ohsem jugak! Tak kira dlm masa terdekat nie akan aku share kan jugak pasal pengalaman photoshoot di kala usia dah masuk ke peringkat awal senjaa nie ya! Ahahhaa….


IMG_6798 copy

Nahhh amikk.. lagi satu cerita percutiann basi! Ahahaha… rasa nak tumbuk jer diri sendiri sebab gagal perform utk update blog sendiri.. huhu.. yea.. our 10th Wedding Anniversary Trip to Bali nie akan aku update jugak nanti bila tiba masanya.. aku mesti share sebab ade satu cerita yg tak berapa nak best yg aku nak kongsi kan dgn korang nanti! Yg pasti resort tu tip top super best.. yg tak best adelah kerana…. Ok tunggu lah aku update nanti yer! Hehehe..


12-IMG_6321 copy

Oh ini jugak sesuatu yg unsangkable jugak utk aku! Punyer lah lama mengidam nak miliki si C nie… akhirnyaaa… dlm tahun 2015 dpt jugak aku miliki si gorjes nieee..


Untitled

Ohhh.. di penghujung tahun 2015, sempat lagi aku release tudung instant express Dhaifah nie… ye lah ramai sgt yg mintak Kak Neen produce lagi tudung Athifa & Naifah.. tapi disebabkan konsep business Kak Neen nie “Once the item is Out of Stock Thus it will not be in restock again” kekdahnya… maka Kak Neen keluarkan lah new collections yg bakal mencengkamm jiwa raga korang semua! Hahaha… alhamdulillah sambutan tudung Dhaifah sgt2 menggalakkan.. kali nie Kak Neen produce double the amount.. so setakat hari ini memang masih ade stock utk kesemua warna di atas.. Cuma warna hitam macam biasa lah sentiasa mendahului carta utk sold out secara pantas.. so sesapa yg belum dptkan tudung Dhaifah super ohsem nie.. please do grab it fast ok! Nanti will share the testimony buyer with you guys here ok!


So begitulah antara kenangan terindah yg Kak Neen lalui sepanjang 2015! Harapan Kak Neen sememangnya lah mengharapkan 2016 akan lebih ohsem dari 2015… Insyallah begitu juga doa Kak Neen buat korang semua.. so korang pun doakan Kak Neen juga ya!!!


Love you guysss.. muahh muaahhh!!


P/S: KOLEKSI TUDUNG SARUNG INSTANT EXPRESS DARI NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR



Haluuuuuuuuuuuuu… atas permintaan ramai yg terlalu minat dgn tudung sarung instant express yg pernah Kak Neen keluarkan dulu… so now Kak Neen produce the new collection of tudung sarung instant express yg di namakan sebagai DHAIFAH!


Koleksi tudung Dhaifah nie ade 4 pilihan warna nie sahaja ok.. ade color Black, Purple, Blue & Pink! it’s a premium and exclusive collection I can say sebab materialnya dari High Quality Cotton Denim yg super best dan jugak mempunyai corak abstract yg menarik!


Untitled

HARGA – RM 38.90 / SEHELAI (exclude postage)


Harga tu kak neen bagi dengan penuh kasih sayang dah tuu… GST, kos petrol, tol dan macam2 lagi kos2 terselindung biar lah Kak Neen yg tanggung..


Tapi bersempena dengan kedatangan tahun baru 2016.. Kak Neen berbesar hati nak bagi korang FREE POSTAGE.. yes.. korang boleh menikmati free postage dgn pembeli 2 helai dan keatas!


IMG_6950 (New Year Sale) copy

HARGA – RM38.90

*Pembelian 2 helai & keatas – FREE POSTAGE*


Kelebihan tudung Dhaifah:-


- Soft awning nya lebih terletak


- Tudung ini jugak akan membuatkan muke kite yg kembang nampak kuncupp! Hehe.. meaning muke kite boleh kelihatan lebih kurus & tirus ketika menggayakan tudung sarung express nie!


- potongan tudung Dhaifah lebih labuh di bahagian belakang & hadapan nya


- Tudung nie jugak solat friendly.. kalau kite nak solat, senang sekali tarik jer dah boleh bukak tudung… and lepas solat nak pakai tudung sekali sarung jer dah siap! Haaaa… gituuu! Kalau shawl kangg.. adoiii.. letih nak lilit.. nak belit.. and pin tang sana.. nak pin tang sinunn… pasal tu Kak Neen suke tudung jenis gini… cepat mudah dan selesa!


- tudung ini juga amat sesuai utk ibu2 yg hendak menyusukan bayi tau! Ramai dah customer Kak Neen yg beli tudung jenis sarung express nie dan memberikan feedback yg memberansangkan ketika process penyusuan bayi!


- sgt mudah utk di pakai ketika pergi bercuti dan buat aktiviti riadah di hujung minggu! Ternyata ianya sgt mudah utk di gayakan.. sarunggg jerr chussssssssss dah siapp!


- Ramai jugak customer Kak Neen yg menggayakan tudung sarung express ini ketika dlm process berpantang! Ye lah senang kalau ade org dtg ziarah, chap chuss chasss sarung jer tudung nie siap dah nampak gorjes sgt dah!


- Macam biasa koleksi tudung Naazneen Faiqa by NeenaAnuar semuanya anti-kedut.. meaning its Ironless! so senang kalau pack dlm beg utk travel tak perlu fikir tentang nak iron tudung.. malah jimat masa dan tenaga jugak!


- Walaupun tudung nie di gelar sebagai tudung malas.. jgn risau sebab korang still boleh kelihatan stunning and gorjes sokmooo!


- Ia jugak sgt sejuk dan selesa utk digayakan walaupun ketika berada di tempat yg panas!


So korang tunggu apa lagi.. cecepat lah whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ! hari tu bile tudung Athifa & Naifah dah sold out ramai yg mintak kak Neen restock.. but as you all know kak neen takkan restock tudung2 yg dah sold out.. tapi kak neena akan keluarkan koleksi tudung yg terbaru.. so sesapa yg tak dpt purchase tudung Athifa / Naifah dulu tu.. ini lah masanya utk korang grab ok! ;)

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

banyak kenangan terindah kan

mama tisya said...

byk cite basi tp loyal readers akan setia menanti sbb nk tgk gmbr2 yg lawa2 and cite cuti2 tu smua

safurara said...

Happy new year kak! bila lah dpt jumpa akk ni.hehehe

dalila said...

wahhhh kak neen..berderet dh tu travelog tak uupdate..hihi

Liyana said...

Tak sabarrrrr nak tunggu citer Maldives!

Nana Aris said...

tengok gambar dine in the sky tu terus rasa hilang kaki. mungkin kalau yg makan tu terus tak boleh makan dah agaknye..hehe

FadMN said...

macam dah terlambat nak wish happy new year 2016.semoga 2016 lagiiiii ohsem,bertambah2 rezeki awak tau :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails