COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, January 14, 2016

Bertambah Lagi Sakit Hati Aku Nie!





Memang betol aku dah terkena dgn demam viral si Rashid nie!!! gggrrrr.. 

Bengong betol en.teman nie.. aku bile nampak msg dia masuk (pop-out) kat phone memang dah berderauu dah darah nie..  Aku pun bukak whatsapp utk baca in detail... dengan penuh perasaan aku baca nie... sekaliiiiiiiii... 

Damnnnnnnnn!!!! terkena akuuuu!!! 

memang kuang ajaqq punyer lakik!! binik MC 2 hari sebab tahan sakit.. ko tambah kan lagi sakit hati aku eh??? ggggggrrrrrrr!!!!!

Aku dok golek2 atas katil.. dari rasa macam lemau2 terus rasa segarrr sebab dah berderauu darah ni akibat whatsapp bongok lakik sendiri nie! huh...

Ini semua Rashid punyer pasal!!! tak baik tau Rashid nie!! 



5 comments:

mama tisya said...

femes rashid hehe

yana2605 said...

alamak..napa dgn rashid..apa kes??tak tau apa2 pun..

Nurzakiah Hanum said...

hehehe

miss eimanhikmah said...

kite pun ada wat entry rashid ni...hehehehe

PeRdU cINta said...

Laju darah bawa oksigen naik ke kepala..hihi...kalau si rashid depan mata..mau kena karate..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails