COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, January 11, 2016

Kak Neen Nak Bagi Hadiah Wang Tunai Nie!


Untitled

Fuhh.. buat pertama kali nya Kak Neen dengan berbesar hati nak bagi hadiah dlm bentuk wang tunai! Haaaaaa.. dah kenapa Kak Neen tetiba nak hadiah wang tunai nie??? hehe..


Ok actually Kak Neen baru launching Fanpage Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ni di FB! So bersempena dgn fanpage launching nie, Kak Neen dgn sukacita nya nak memberi hadiah dlm bentuk wang tunai kepada kalian semua!


So nak tahu macam mana cara nak menang wang tunai dari Kak Neen? Haa.. sila lah follow dan LIKE Fanpage Naazneen Faiqa by NeenaAnuar di FB tu yer! Tak lama jer lagi Kak Neen akan umumkan cara bagaimana nak memenangi wang tunaiii dari Kak Neen!


Jgn risau cara nak memenangi wang tunai tu mudah jer… tapi tak leh lah bagi tahu sekarang nanti dah tak surprise lah kann! Hehee.. so sudi2 kan lah memberikan satu LIKE pada Fanpage Naazneen Faiqa nie yer.. Kak Neen tak mintak banyak pun.. mintak satu LIKE jer! Ahahaha..


Tapi kalau korang tak nak LIKE pun takper.. yg penting sokongan korang pada Kak Neen tu pun dah cukup baik dah! Tapi kan.. tapii kannn.. kalau korang tak LIKE kan.. nanti korang terlepas peluang utk memenangi CASH dari Kak Neen tau… hehe.. ehh.. wang tunai yg Kak Neen nak bagi tu bukan dlm puluh ringgit tau.. tapi dlm ratus ringgit tau! Haaaaaaaaa.. rugii laaaaaaa sapa tak nak memang ratus ringgit tu! hehehe..


So nanti kan pengumuman rasmi cara nak memang wang tunai di fan page Naazneen Faiqa yg nie yer.. https://www.facebook.com/NaazneenFaiqabyNeenaAnuar/?ref=hl

P/S: KOLEKSI TUDUNG SARUNG INSTANT EXPRESS DARI NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR



Haluuuuuuuuuuuuu… atas permintaan ramai yg terlalu minat dgn tudung sarung instant express yg pernah Kak Neen keluarkan dulu… so now Kak Neen produce the new collection of tudung sarung instant express yg di namakan sebagai DHAIFAH!


Koleksi tudung Dhaifah nie ade 4 pilihan warna nie sahaja ok.. ade color Black, Purple, Blue & Pink! it’s a premium and exclusive collection I can say sebab materialnya dari High Quality Cotton Denim yg super best dan jugak mempunyai corak abstract yg menarik!


Untitled

HARGA – RM 38.90 / SEHELAI (exclude postage)


Harga tu kak neen bagi dengan penuh kasih sayang dah tuu… GST, kos petrol, tol dan macam2 lagi kos2 terselindung biar lah Kak Neen yg tanggung..


Tapi bersempena dengan kedatangan tahun baru 2016.. Kak Neen berbesar hati nak bagi korang FREE POSTAGE.. yes.. korang boleh menikmati free postage dgn pembeli 2 helai dan keatas!


IMG_6950 (New Year Sale) copy

HARGA – RM38.90

*Pembelian 2 helai & keatas – FREE POSTAGE*


Kelebihan tudung Dhaifah:-


- Soft awning nya lebih terletak


- Tudung ini jugak akan membuatkan muke kite yg kembang nampak kuncupp! Hehe.. meaning muke kite boleh kelihatan lebih kurus & tirus ketika menggayakan tudung sarung express nie!


- potongan tudung Dhaifah lebih labuh di bahagian belakang & hadapan nya


- Tudung nie jugak solat friendly.. kalau kite nak solat, senang sekali tarik jer dah boleh bukak tudung… and lepas solat nak pakai tudung sekali sarung jer dah siap! Haaaa… gituuu! Kalau shawl kangg.. adoiii.. letih nak lilit.. nak belit.. and pin tang sana.. nak pin tang sinunn… pasal tu Kak Neen suke tudung jenis gini… cepat mudah dan selesa!


- tudung ini juga amat sesuai utk ibu2 yg hendak menyusukan bayi tau! Ramai dah customer Kak Neen yg beli tudung jenis sarung express nie dan memberikan feedback yg memberansangkan ketika process penyusuan bayi!


- sgt mudah utk di pakai ketika pergi bercuti dan buat aktiviti riadah di hujung minggu! Ternyata ianya sgt mudah utk di gayakan.. sarunggg jerr chussssssssss dah siapp!


- Ramai jugak customer Kak Neen yg menggayakan tudung sarung express ini ketika dlm process berpantang! Ye lah senang kalau ade org dtg ziarah, chap chuss chasss sarung jer tudung nie siap dah nampak gorjes sgt dah!


- Macam biasa koleksi tudung Naazneen Faiqa by NeenaAnuar semuanya anti-kedut.. meaning its Ironless! so senang kalau pack dlm beg utk travel tak perlu fikir tentang nak iron tudung.. malah jimat masa dan tenaga jugak!


- Walaupun tudung nie di gelar sebagai tudung malas.. jgn risau sebab korang still boleh kelihatan stunning and gorjes sokmooo!


- Ia jugak sgt sejuk dan selesa utk digayakan walaupun ketika berada di tempat yg panas!


So korang tunggu apa lagi.. cecepat lah whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ! hari tu bile tudung Athifa & Naifah dah sold out ramai yg mintak kak Neen restock.. but as you all know kak neen takkan restock tudung2 yg dah sold out.. tapi kak neena akan keluarkan koleksi tudung yg terbaru.. so sesapa yg tak dpt purchase tudung Athifa / Naifah dulu tu.. ini lah masanya utk korang grab ok! ;)

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

dah like n follow
hehe
x sabar nie

CkYnHaShiM said...

aiyoo..bile cek blk x folo g??pelik..huhu..x pe dah folo..kiki..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails