COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, January 19, 2016

Makan Durian Super Sedap Dekat Durian King Bukit Bintang!


Untitled

Amacam boleh jadik model produk durian tak lepas nie? ahahaha…


Untitled

Last Saturday aku pegi makan durian dekat stall Durian King Bukit Bintang… actually Durian King yg kat bukit bintang nie adelah the second branch after TTDI tau..


Aku kan pencinta durian No.1, so haruslah tak lepaskan peluang utk pegi makan durian kat stall2 yg menawarkan koleksi durian dari gred super terbaik!


Untitled

Kalau nak tahu, durian Black Thorn adelah durian yg berada pada ranking pertama dlm segala gred durian! Then baru lah di ikuti oleh durian jenis Musang King, Green Bamboo, Udang Merang, XO, Hor-Lor, D101 dan D24!


Setakat hari nie, aku dah cuba hampir ke semua jenis durian yg super ohsem nie.. but satu jer yg aku tak cuba lagi iaitu durian Black Thorn! So waktu pergi hari tu, memang macam target nak rasa lah Black Thorn tu tapi sayangnya dah sold out lah pulak.. so itu maknanya.. durian tu sedap! hahaha.. walaupun harga nya berada di ranking nombor satu, tapi percaya lah yg para pencinta durian takkan pernah berkira tentang uwang biler nak makan durian! Hehehe..


Tapi alhamdulillah.. walaupun tak dpt makan Black Thorn, aku dpt lah jugak makan durian yg menjadi kegilaan ramai iaitu Musang King!


Untitled

Perrgggghhh.. memang rasa nak pitamm tengok buah nie sewaktu di sua kedepan muka kami! Ahahaha..


Untitled

Nahh.. jemput tengok muke comel Kak Neen makan durian musang king! Ahahaha….



Nahh.. nie saja nak bagi korang lebih terliurrr! Hahaha.. sumpahh sedapp yaaa hamaattt weeiiI!!!


Untitled

Ko tengok.. bukan main lagak en.teman makan durian musang king sambil selfie! Hehehe.


Untitled

Kat sini diaorg ade offer ala2 ice cream durian gak tau.. tu yg aku pegang dlm Tupperware tu adelah frozen durian! Wahh. This is something new and different that you guys should try.. only at Durian King stall ok!


Untitled

Thank you Erik for having us at your Durian King stall.. memang giler ohsemm the musang kingssss! Hehehe..


Untitled

Durian King dah well establish.. so you guys should come and try your durian at Durian King outlet ok!


Untitled

Nie lokasi sebenar stall Durian King di Bukit Bintang.. stall bukak bermula dari jam 5 petang sehingga jam 12 tengahmalam!


So guys… do go and taste your first class durian species at Durian King outlet ok! ;)

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

MG schmidt said...

sedapnyeee..kuning!
berbaloi x rasa dgn harga dia?

Rizziela said...

Meleleh air liuq hai

Chekgu Azrine said...

Terliur!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails