COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, January 12, 2015

Cerita Hari Ini!



Assalamualaikum and very good morning to all wonderful people around the world! This is my 1st selfie picture in 2015! Ok whatever... Macam korang heran pun kan! Hahaha...

Ok lah.. Yang sebenarnye Untie Nin excited tgk anak-anak comel semuanya back to school today… Kat wall FB penuh ngan gamba-gambar adik-adik nak masuk sekolah!  Macam2 cerita yg Untie Nin baca.. hehee.. cute!  So Untie Nin ucapkan selamat maju jaya buat semua ya.. muahciked!!!
Untie Nin ade anak jugak… tapi malangnya anak untie nin nie pemalas bukan main… puas dah kejutkan dia utk bangun pegi sekolah.. tapi dia tak nak bangun… Gggggrrrrrrrrr!!! Gerammm betol!  Rasa nak sebat-sebat bontot dia…




Tengok lah tuuu… tidoooo jer kerja dia!! Kat luar sangkar tido.. kat dlm sangkar pun tidoo! Adik2 jgn ikut perangai abammm AnnZee nie yer.. dia nie memang dasar pemalas.. yg dia tahu makan, tido, berak, kencing.. itu jer dia tahu!  Pastu mintak manja.. pastu kalau dia geram dia gigit Untie Nin… pastu bile Untie Nin dah geram kangg… confirm dia kene sepukkk ngan Untie Nin! Haha.
Ok lah… semoga kite semua bersemangat dlm meneruskan hari-hari kite yg mendatang!  Untie nin akan terus bersemangat nak sambung cerita percutian Untie Nin di New Zealand pada tahun lalu dan jugak bersemangat nak melancarkan Naazneen Faiqa by NeenaAnuar pada hujung bulan nie.. insyallah doakan semoga semua urusan di permudahkan hendaknya!  Amin!! ;)  

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum
singgah sebentar disini
sory sangat2 anum baru masuk kerja hari ini
bz day

Chekgu Azrine said...

Xsaba nih nk tahu psl 'baby' baru tuh

Najib Ariyan said...

Salam... tak ke huru hara kalau anak Untie Nin tu mengamuk nak masuk tadika ker nak join kengkawan lain yg takder ekor... haru biru karang hahaha

Suraya Hafizi Jafar said...

mmg kan kak neena ada kucing ni ya Allah punyaa laa pemalas dok keja tidorr jee. ada yg hyperactive tak boleh tengok benda bergerak sikit semua dikerja dicakar buat main.. sy punya news feed belum ada ramai lagi anak2 masuk sekolah.. kalau ada pon baru nak masuk tadika.. hehe tp anak buah suami masuk darjah 1 tahun ni.. tp mak dia xmasukkan dalam fb dlm WA family jee..

btw.. nama butik kak neena lawa.. semoga maju jaya..!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails