COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, August 28, 2014

Peluang BerSelfie Dengan Kajol!

20 August hari tu kecoh jap lah bile Kajol datang Malaysia!  Kajol Mukherjee datang utk pelancaran siaran bollywood ASTRO yg terbaru kalau tak salah aku!  Aku sebagai org yg sering di kait kan dengan Kajol ni mau tak excited bile dengar Kajol datang Malaysia?  Haihh.. memang teringin bebenor rasanya nak jumpa dia and amik gambar berselfie together-gather ngan dia!
Kalau aku dapat jumpa Kajol.. perkara pertama yg aku nak tanyer dia... “akak kajol.. you rasa muke kite sama tak?  Ramai bebenor org kat Malaysia nie ckp yg rupa kite nie sebijik sejebon... so adik nak tahu.. akak rasa muke kite ade iras tak???”  ok confirm kalau aku ckp dlm bahasa melayu dia tak paham... haha.. itu secara bahasa kasar nya lah aku nak tanyer dia camgitu... kalau betol2 aku bercakap ngan dia.. mesti lah aku speaking omputih!  Kalau aku pandai speaking hindustan.. confirm aku nak speaking hindustan ngan dia... hehehe..


Hari tu rasanya gambar Awal Ashaari nie yg paling hot kat instagram kot... kelassss tauu berWefie ngan Kajol! Ok I is jeless!  Tu lah korang rugi tak ajak ahkak gonjeng datang jumpa Kajol.. kalau korang ajak.. mesti lain skit aktiviti pelancaran malam tu bile tgk gelagat muke kami yg dikatakan seiras nie! Hahahaha.. ok nie semua angan2 banchin!  :p






Oh malam tu jugak.. ramai jugak yg dok tag aku pada gambar Awal nie!  Thank you so much lah you ollzz... terharu sgt ahkak gonjeng ngan ingatan, perasaan dan pandangan korang tu!   Lebiu 200% lah! Heeee...
Tengok lah... kot2 lepas nie aku make a trip to India... nak tengok kot2 ade tak org india layan aku bak superstar! Muahahahaha...
Oh by the way... ramai jugak yg tanyer kat mana aku beli beg semalam tu kan?  Aisehh... korang nie tak leh tau aku nak bersurprise... tengok lah esok kalau sempat aku reveal kat mana aku beli ek! Malam nie nak amik gambar detail beg tu dulu!  Hihi...



5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

mekchu said...

setuju dgn @churalliya tu.... hahahaha

Allene said...

akak sangat femes....

Chekgu Azrine said...

Sis..u mmg comel..mmg mcm kajol tau

Irz Zack said...

kalau kak neena dok sebelah kajol mesti saya kompius mana satu akak mana satu kajol... hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails