COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, August 11, 2014

Rugi Siapa Yang Tak Tengok Tutorial Tudung HalfMoon by NeenaAnuar Nie!



Setelah tertunda bertahun-tahun hasrat nak buat hijab tutorial utk korang semua... alhamdulillah... akhirnya hari nie dpt jugak aku merealisasikan permintaan korang semua!


Untitled

Ramai giler yg mintak aku buatkan tutorial tudung halfmoon nie!


So now saksikan tutorial gonjeng dari akak gonjeng! Sapa tak tengok video nie rugi sebab banyak tips2 yg menarik akak gonjeng sharekan ngan korang kat sini... pastikan korang view ngan kualiti HD tau utk bagi nampak rupa paras aku gorjes skit.. kalau korang pakai normal kualiti mesti aku nampak bertambah gonjeng nanti! Ahaha...





So amacam ngan video tutorial aku nie? Kalau ok aku up tutorial yg kedua plak lepas nie! Hehe...

39 comments:

Mimy Hamid said...

alaaaaaaaaaa tak leh tgk video kat opis

Haizan said...

tq dear for sharinggg.....

Chekgu Azrine said...

Nti nk tgok..sbb skg pkai hp..hiks

Kzai Ahmad said...

Tqvm Neena...nk video lagiiii...tq

K.zai said...

tq Neena...nk video lagiiii...tq

6ky Angel said...

cantik.... tp.. byk guna pin.. leceh kan kalau nak bukak?

ayu Ismail said...

Wahhhh bestnya..mcm senang je..in sha allah akan dicuba..cantik neena...

Lavender violet said...

kak neena comel sangat!!!!

Anil Wanina said...

ohsem wokey tutorial tu.... sblm ni penah gak pakai selendang ala2 ropol2 gitu kat kepala..pelik je opismate ni tgk.. pastu siap ada yg tegur macam topi baby.. T__T owh sedihnya.. tapi x sngka skang dh jadi trend.. good3.. keep it up...

notti netti said...

haaaa.........aku ingat aku jer dikalangan orang yg rare semat pin kat tali tutttt. ahahahaha

nooraini zubir said...

ahkak gonjeng yang gengster..hahaha
but i loikee!!!

thank for sharing the tips ya..

amy said...

hehe tergelak2 sy tgk tapi good idea sy pun tak terfikir pakai camni :) memang cantik :) TQ sharing nak gi buat sekarang ha ha

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

cantik sgt sis. =) thanks for sharing

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Kak nin.. thanks 4 sharing.. sebelum nie memang nak tnya akak mcmne nak pakai tudung supaya jadi ropol2 mcm tue.. tapi bila try buat sendiri eh jadi la pulak...so tak jadi nak tanya akak.. hehehe

tengok akak pakai pin crown tue lawa la pulak..ada stok ke.. wahhh tertiba..hahaha

ShkrhMrd said...

hahaha lawak gile. nak gelak bila dgr akak gelak, xpenah lg tgk tudung tutorial yg byk gelak mcm ni hahaha! btw, cantik!

.Edi.Jie. said...

Kak neena, first time tengok u bercakap...serious, u memang gonjeng..hahaha

rasanya kalau forst time jumpa mesti memang tak benti jugak bercakap..hahaha...

suka la tgk u ahkak gonjeng..haha

Didie Redwan said...

terbaiklah..santek sangat tgk dan kelakar yer sis ni.. bestnyaa..rasa belom masa g nak lilit ni.. tungguuu nak jugak try...

Shima Ahmad said...

Hahaha tergelak i tgk video u ni neena.. U ni kelakar orgnya. Anyway thx for sharing..blh la beli pin dari u lps ni sbb nk jadi gojes gonjeng cam u jugak..hehe..salam perkenalan!

Faz said...

suke la tngok toturial akak..sempoi sangt..gelak2 jer tngok akk ckp :D

Aini said...

tq kak neena... Puas ku cuna sendiri sblum ni tapi x sama..haha.. Kali ni pasti jadik! =)

kathy jem said...

Tips last tu sngt berguna..hahaha nape lak tak terpikir pin guna tali bra..hehe tq neena..

puan.mila said...

betul kak gonjeng..pin kat talii tutt confirm pin xjatuh..sy pun suka pinkan gitu..hehhe

O'gosh Iskandar said...

seriously Neena..I datang sbb nk tgk u punya tuto..but end up senyum x sudah...u ni serius comel pastu opkos meriah....klaka...first time tgk org buat tuto xde cover ayu cam u ni...thumbs up!!

Siti Shuhadah said...

comelnye video tutorial ni... cantik la shawl halfmoon k.gonjeng.... kite suke!!!!!! 😘

Pinkjambu said...

mampos tengok bidio dia, gelak jah sepanjang tengok! hahahhaha!!

thanks for sharing n thank you for the tips! tips yg tali bra tuh mmg selalu buat, senang! kikiki

Mrs. Ady Firdaus said...

rasa macam kak neena buat vlog jer la someiii ngomel sorang2 kikiki

erny firdaus said...

heheheh..memang suka sangat tengok neena..meriah betul tutorial dia, bersungguh-sungguh..tak statik mcm tutorial tudung kebanyakannya yg ada..and the tips was so true dan relevan utk kita yg pompuan2 ni..and yes..memang sgt rajinlah you, sebab byk betul pin dia...skrg puas hati, dah tau cammana ada ropol2 tu kat atas kepala.. tq dear..

bib said...

Tak pernah akak nengok tutorial ada gelak... kelasss kau Neena

Siti Nordiana Abd Manan said...

Thanks neena...tak pernah pakai lagi pakai half moon ropol2...nak try la pas ni...cantik...tergelak-gelak aku tgk video ni...member aku ingat aku tgk citer lawak..skali, tutorial...ngeh..ngeh..ngeh...

mekchu said...

ya Allah jeng.. ko tau kalo org len wat tutorial 9 minit lebih kan, haku awal2 dah drag carik point2 yg penting... tp ko nye ni...... aku dok geeelak je dari awal.. mulut mcm bertih jagung... paling aku suka part tali bra... kahkahkah.. terbaek lah jeng...

Miss Moon said...

tervaek ....

suka sangat . Oasnih ley cuba

Shiela Rahim said...

terbaik punye vid tutorial ahaha..bole ulang 2-3kali..buat lg vid tutorial kak..suka lak dgr akak becakp :D

Cik Shyra said...

Good tutorial Kak nin.. Bole cuba pakai shawl gaya ini plak lpas ni..

Tq for sharing =)

Noormy Azura Tamat said...

dari dulu kini dan selamanya kawan aku ni kuat membebel!! lawak plak tu...thanks beb sbb bg video tutorial nih...terasa nak try plak pakai shawl :D

kelipkelipchumel said...

waaaaahhhh...kite suke...thank you so much kak. :) muah muah..

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

Tq kak neena for tutorial
Simple jekkk rupanyaaaa
Selalu pakai halfmoon tarik2 gitu jek

Share lagi tau tutorial shawl lain yg best2 dan simple hihihihih

Btw kak neena...
Mmg tak stop bercakap
Suka sgt tgk video kak...
Sangat peramah
Sy tgk tutorial siap senyum sengeh
Terasa mcm kak ada depan mata lak dok tnjk tuorial

Tq tau share cara pakai ni
Lama dah aim huhuhuhu

*silent reader jek selama ni*

ila said...

Cheerful sgt sis..i loike!

FiZ said...

kak neena! saya tergelak-gelak dalam ofis tengok video ni.kak gonjeng ye...hehe..nanti buatla lagi video.hehe

mamabeauty said...

tergelak2 i tengok tutorial ni sempoi abes hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails