COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, October 26, 2016

Gorjes Giler Budak Berumur 16 Tahun Yang Viral Tu Pakai Tudung Instant Double Loop Jameela!


Korang ingat tak kisah budak yg berumur 16 tahun yg menjadiik Viral kat media social dulu tu.. giler ramai followers dia kat IG kann... mana tak nya.. cantik giler kottt budak niee!


Untitled

Untitled

Untitled

OMG!!! Gorjes gilerrrrr budak nie pakai tudung Jameela Instant Double Loop color purple dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie!


Hoihhh! Apsal budak2 skg nie lawa-lawa eh? Lawa bukan skit-skit tauu... lawaaa yg dah macam retisss nie... jeless akak yg dah lanjut usia nie tengok okkkk.. akak dulu umur 16 tahun berselemuihhh dikkk... hitamm.. gelapp.. berkilattt.... takde secalit bedak kat muke.. pakai ubat ketiakk jer hokeyy! Ahahhaa... Tapi suke lah tengok budak2 skg nie... diaorg very matured!


Ehh korang tak nak nampak gorjes macam adik viral nie keerrrr? Aku panggil dia adik viral jer lah senang... haha... senang giler okk pakai tudung sarung instant double loop niee.. serious rugi laa kalau korang tak try it out ok! Tudung nie Kak Neen buat utk orang2 yg pemalas macam Kak Neen jugak.. ahaha.. dulu2 aku waktu baru2 berhijab.. memang lah rajin giler nak belit2 tudung nie.. but now sejak dah makinnn lanjut usia.. huuwaaa.. malassss giler dah nak main belit2 tudung... sekali sekala ok la.. tapi kalau selalu2 dah malasss dahh nak lilit belit membelit okkk!


So pasal tu lah aku buat tudung instant double loop nie.. senang sgt memakai nya! Tudung nie dah siap ngan inner neck tau.. so mudah takde lah korang perlu carik inner neck lain utk match kan dgn shawl nie lagi dah! Kalau tak caya korang boleh layannn video kat bawah nie okkk!



See.. senang giler kan?


Tu video tuturial ... nahh nie layankan video gedikkkssss fefelinggg princess pulak mehh!





Hahahahaha... gituuuu feeeling nyaaa pakai shawl instant double loop Jameela nie hah!


Alhamdulillah... tudung instant double loop Jameela nie mendapat sambutan yg hangat dari customer Kak Neen...


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Thank you guys for your kind support.. Kak Neen hargai sgt2!


Hari tuu... Kak Neen dah melarammm ngan tudung Jameela color blue & Brown...


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Bahagiaaa sgt nieeehh dpt pakai shawl di hujung minggu... ahahha.. ye lah mana tak nya.. dulu kalau hujung minggu jer mesti aku akan tibai pakai collection tudung sarung express jer! Bukan apa.. senang dan selesa.. letih dah di hari bekerja pakai shawl bagai.. so bile weekend jer aku memang suke something yg simple, cepat, pantas dan yg paling penting selesaaaaaaaaaaa!


Now kalau pegi holiday pun aku dah boleh pakai shawl! Yeayyyyy!!! Sukerrrrrrrrrrrrr! Hahahaha..


Eh korang.. Kak Neen sedih gilerr bile pos laju naikkan harga pos tauu... :(


Kak Neen tak mampu dah nak bagi harga postage RM6 lagi dah lepas nie... effective 1st November 2016, Kak Neen dgn berat hati terpaksa naikkan harga postage ke RM7 utk Semenjung Malaysia and RM11 utk Sabah/Sarawak ok!


So nie berita baik utk korang.. kalau korang nak beli tudung Kak Neen.. sila lah beli sekarang coz Kak Neen still bagi offer harga postage RM6 (SM) & RM10 (SS)! Offer buy 3 pieces free postage tu pun masih valid tauuu! So korang jgn lepaskan peluang nie... tarikh akhir offer nie adelah pada 31st October 2016 ok!


Ok utk tudung instant double loop Jameela... keenam-enam color nie masih available lagi ya!


Header FB (Instant Double Loop Jameela 2)

Header FB (Instant Double Loop Jameela)

Untuk tudung sarung Express Aqilla nie pulak...skg dah tinggal Code 3 jer yg nie jer tau!


Header FB (Tudung Sarung Express Aqilla - SOLD OUT Banner)

Macam biasa tudung sarung express memang sentiasa laku kerasss... haha..


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Thank you so much guysss!!!


Ingat yer... tudung2 Kak Neen nie once dah sold out memang takkan ade restock lagi dah tauu! So sementara stock masih ade nie please grab it fasttttttttt ok!


So now pegi grab your phone and sila whatsapp Kak Neen di talian 019-3769459 or email me at naazneenfaiqa@gmail.com tuk order tudung yg super gorjes nie yer..! ;)

2 comments:

eima said...

cantik ..... dan nampak kemas

hainom OKje said...

Laaa tokey tudung rupanya....
Kagum dengan bakat awaklah NJ...Moga bertambah maju ye....
Berapa RM seketul NJ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails