COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, February 5, 2014

Terima Kejutan di Tempat Kerja!

Pada satu hari… aku terima kejutan yg mengejutkan di tempat kerja!

Untitled


Tengah asyik aku memotong puding trifle yg aku bawak dari umah utk dimakan bersama-sama member office.. tetiba ade akak cleaner dtg bawak barang surprise tuk aku!

Untitled


Jengg.. jenggg.. jenggg… aku terima sejambak bunga… sebijik kek.. and sebuah handbag!

Sumpah rasa cam tak percaya… sapa pulak yg bagi aku surprise delivery nie????? Dalam hati tertanyer-tanyer.. sapa pulak yg tahu aku keje kat sini?? Dah lah aku baru je genap 2 bulan keje kat office baru nie… cam mustahil giler ade org nak buat surprise camgini! Kalau nak kata en.teman yg buat surprise nie.. hurrmmm… memang mustahil lahh… ahahaha.. well aku kan memang passive skit kalau bab2 buat surprise nie datangnya dari en.teman! tapi itu tak bermakna aku lupa pada the biggest surprise yg en.teman bagi kat aku di atas kapal terbang pada tahun 2012 yg lalu! Kalau nak tahu kenapa aku tak percaya yg surprise kat office nie datangnya dari en.teman.. korang boleh carik jawapan nya di dalam entry yg INI!

Untitled


Ok.. so now siapakah gerangan si dia yg membuat surprise delivery kat office aku nie??? Secret admirer kahhhh???? Ye lahh… budak baru masuk tempat kerja baru kan… mana lah tahu kot2 ade secret admirer kerr… muahahahahaaa…. Alaa.. bagi lah chan nak fefelinggg budak remaja.. excited gilerrrr kottt kalau ade secret admirer antar delivery surprise camgini! Ahahaha….

Actually nie birthday surprise yg aku terima pada tahun lalu! Hehe.. jgn maraa aaa.. sbb sajikan korang cerita basi tak abis2… banyak lagi cerita basi yg bakal aku saji kan kat korang lepas nie… tapi aku tahu korang ok jer kann.. sbb istilah basi tu mungkin utk aku.. tapi tidak pada korang… sebab korang bukan tahu pun bile aku mengalami setiap pengalaman hidup aku nie kan… ahahhaa… kalau aku tipu korang kata surprise nie terjadiknya hari nie bukan korang tahu pun! muahahahah…

Tapi aku kan insan berhati suci.. tak mampu dan tak sampai hati nak tipu korang hidup2… so aku akan cerita secara jujur, ikhlas dan bermati-matian utk korang! Hehehe…

Ok lah.. kalau korang nak tahu siapakah gerangan si pemberi surprise ini… tunggu akan aku update in my next entry yea! :D

*kiss*

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hehe ingat baru2 nie

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Siapakah agaknya yang kasi ek..hehehe =D

careno said...

Grrr... suka nak berepisod... cpt bg tau sapa yg bg...

dalila said...

fuhh..
saspenn nye..

Sue-Rya Qistina said...

kurllllaaassss dpt kejutan. punyalah dok baca, rupa2nya kisah lama. haisshhh..tertipu den! hahaha

IamAin said...

harap2 kejutan tu dr en teman...hik3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails