COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 18, 2013

Dejavu di Kinabalu ~ NeenaAnuar Like a Butterfly!



IMG_1078 copy
Ketika waktu mendatangkan cinta
Aku putuskan memilih dirimu
Setitik rasa itu menetes
Dan semakin parah

IMG_1093 copy
Bisa ku rasa getar jantungmu
Mencintaiku apa lagi aku

IMG_1224 copy
Jadikanlah diriku
Pilihan terakhir hatimu

IMG_1218 copy
Butterfly.... terbanglah tinggi
Setinggi anganku untuk meraihmu

IMG_1185 copy
Memeluk batinmu yang sempat kacau
Karna merindu

IMG_1160 copy
Butterfly.... fly away so high
As high as hopes I pray
To come and reach for you
Rescuing your soul
that previous messed up touching me and you

IMG_1154 copy
Jalan ini jauh
Namun kita tempuh

IMG_1153 copy
Bagai bumi ini
Hanya milik berdua

IMG_1104 copy
Biar ku berlebihan
Mendekatimu
Namun ku tunggu

Sapa penah tengok drama Dejavu di Kinabalu? Sweet giler kan percintaan Ammar & Inara! Aku fall in love sesangat ngan drama Dejavu di Kinabalu nie.. pasal tengok drama tu lah dah membuatkan aku ngan en.teman terbang like a Butterfly ke Gunung Kinabalu pada bulan May yg lalu! Walaupun kami tak panjat gunung kinabalu macam Ammar & Inara… but yet we both still feel the love walaupun sekadar berada di hujunggggggggggggg kaki gunung kinabalu yg awesome itu! 

Insyallah kalau ade rezeki memang kami lakik binik nak buat aktiviti mendaki gunung kinabalu.. tapi bukan semudah terbang bak Butterfly nak ke puncak gunung tu kan... body fitness nak kene cukup.. skg nie panjat tangga 5 tingkat pun dah semputttttt… ade hati nak panjat gunung kinabalu! Ahahaha… but yet.. kami tetap simpan impian nak panjat ke puncak gunung kinabalu tuu… Insyallah one sweet day! 

Honestly we both were very very lucky to be here at this time! Cuaca yg sangat baik dan begitu indah menemani kami berdua disini! Subhanallah.. mata terpaku kaku melihat akan keindahan ciptaan Illahi ini… langit membiru itu seperti memayungi & memberkati cinta kami… dan cerah bercahaya nya cuaca dikala itu, begitulah jua bersinarnya ikatan kasih sayang antara kami sehingga ke hari ini! 

Terima kasih Allah atas cinta & kasih sayang ini!

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sweet sangat

Hidayah said...

gambar cantik cantik..

udahla model lawa..

view cantik..

:)

puas hati tgk..

Gieyana said...

Tetiba rs lmnya x posing cmni..nice pics..;)

Adliza Azilda said...

soooooo sweet of you =)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Gambar yg diambil tu pun cantik... macam profesional camera man jer...

Azura Aziz said...

so sweeett neena.. kita pun ada gmbar kat sini jugak okehh...

salam perkenalan dari Alycia Hot Mama...

mamabeauty said...

bestnya mana ni?? sabah kat mana exactly??

saya dulu naik kinabalu musim hujan.. tak ada view yg best pun.. cuma pengalaman bwk balik

Shiqa Nawar said...

sweet sgt... tengok gambar menyanyi dalam hati..hehe lovely

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails