COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, October 24, 2013

Kejadian Pagi Ini!

Driving scene to office today.. Setibanya di satu persimpangan traffic light, memang dah jadi tabiat aku akan berhenti di luar petak kuning sekiranya jalan jammed! 

Waktu berhenti tu aku amik kesempatan utk pakai mascara.. Then ade penunggang motosikal lalu next to my car.! Aku terpandang motorcyclist tu.. then dia senyum sambil tunjuk signage thumbs up dua kali! 

Ok now aku confused.. Dia thumbs up utk aku berhenti di luar petak kuning kahhh ataupun dia thumbs up sbb aku makeup in my car? Or else kedua-duanya sekali sbb dia bagi 2 kali thumbs up kann?? :D




Apapun.. Happy Khamis day wonderful people! May Allah bless all of us di dunia & akhirat!


8 comments:

mama leen said...

sebab neena cantik hari ni

Lynda Che Lah said...

dia thums up sbb kak Neena gorjes lah :)

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi

Mimy Hamid said...

dia thumbs up sbb cantik sgt

zulhilmi tempoyak said...

dia nk ngayat tu... hahaha..

AZZ said...

subhanallah...cantik awak ni...ade iras Kajol..mesti dh ramai cakap mcm tu..dulu before berhijab nampak biasa je..

AZZ said...

semoga awak akan dapat baby yg cantik mcm awak..dan kalau boy, comel dan tetap mewarisi kecantikan ibunya..

Mas reena said...

Cantiklah awak ni.. macam ada iras-iras kajol

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails