COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, July 11, 2013

Kerana U.. Aku Jadik Pelakon!

Because of U...

I'm On The Air!


1st Drama!


2nd Drama!


3rd Drama!


4th Drama!


5th Drama!
Ohhh.. I'm such a drama queen lately! muahahaha.. :p


So guys.. kalau nak tengok bakat lakonan ahkak yg gorjes tapi gonjeng nie dlm dunia lakonan.. make sure korang click dan click dan click kelima-lima video yg aku lakonan kat dlm advert U-Mobile tu yer!  kalau rasa tak puas tengok sekali.. korang boleh jer tengok berulang kali dan kali dgn click butang reply!  kalau agak-agak cukup.. cukupp sudaaahh.. cukup sampai di sini saja.... hahahaa.. kalau rasa cukup lah ko tengok aku gonjeng dlm masa beberapa saat dlm satu video tu.. then korang boleh refresh URL blog I'm Yourss nie and look for another video.. mana tahu video yg lagi satu tu aku kelihatan agak gorjes di mata korang! haha... 

Agak-agak David Teo nak panggil aku utk casting tak lepas nie? kahhhhhhhhhh!!!  Apa pun.. I is rasa nak fitammm biler tengok diri sendiri menjadik drama queen!  Cukup lah sekadar menjadik pelakon gorjes gonjeng terbaik di blog sendiri! :D


4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jom2

mizzura said...

ala..tak berpeluang nak tengokkk..huhu...

dulu pernah gak jadi sekali extra cerita untuk raya pertama, ada faizal husin ngan ramona zamzam (betul ke nama ? lupa arr)..tapi sampai skang pun tak nah tengok..sbb raya pertama kan jenjalan..huhuuu...

keep it up & salam ramadan...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Dah tengok..akak cakap laju giler!! tapi mmg nice la..gud luck yer.. ;p

mekchu said...

ala jeng.. tak de video laa.. nak kena cuba dan cuba dan cuba lagi ni.. dah la 1st time hari tu i dah miss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails