COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, December 18, 2015

TEASER – Tudung Instant Sarung Terbaru!


Haluuuu korang!


Adoii.. sorry lah seminggu tak berkesempatan nak update blog nie… haaihhh.. macam biasalah.. busy busy and busy with my routine working life! T___T


Pasal tu jugak lah rasa macam dah lama tak dpt nak produce new product for Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie! uhuhu.. ok lah today just nak bagi korang teaser collection tudung instant yg menjadi kegilaan customer Kak Neen!


Untitled

Giler ohsem tudung terbaru nie… material dia lagi super best.. and it’s a premium collection tau sebab material dia bercorak! Harga kak Neen janji ohsem jugak… jgn risau… Kak Neen takot nak makan duit haram kalau over charge! Ahahahaa..


Tudung instant sarung nie kebanyakkan customer kak neen panggil tudung malas! Hahaa.. yea.. memang tudung malas nie adelah product terlajak laris kak Neen! Dulu waktu realease collection tudung sarung instant Naifah & Damia.. fuhh.. macam goreng pisang panas… chap chap chusss abissssssss customer kak neen rembat!


So you guys better be prepared okkk for this new premium collection nie! ingat kak neen punyer product concept.. NO RESTOCK! Maknanya.. kalau dah abis.. that’s it!


Insyallah.. Kak Neen akan release kan collection terbaru nie kat blog, FB & IG kak Neena.. so korang better follow rapat2 all my social media network nie ok!


Muahh muaaahhh!

2 comments:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

tak boleh beli lagi sekarang ni...
kena tunggu bonus huhuhu

QasehnyaRania said...

ok. tunggu depan pc sesiap.hikhiks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails