COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, December 29, 2015

Promo Koleksi Terbaru - Tudung Sarung Express Dhaifah Yang Super Best!


1-IMG_6895 copy

Seriously Kak Neen nak bagi tahu nie… rugi kalau korang tak grab koleksi tudung terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie! hehehe…


Awal tahun hari tu, sales utk tudung express Naifah & Athifa memang hottt sangat.. sekejapan jer tudung2 tu sold out selepas ianya di release kan! so utk koleksi tudung sarung express terbaru nie Kak Neen namakannya sebagai Dhaifah!


2-IMG_7018 copy

Reka bentuk tudung Dhaifah sama macam tudung Naifah & Athifa.. yg mana ianya tudung instant jenis sarung express! Walaupun reka bentuk nya sama, tetapi ade 3 kelainan yg Kak Neen tampil kan utk koleksi tudung Dhaifah kali nie..


3-IMG_7074 copy

Kelainan pertama – tudung Dhaifah nie diperbuat daripada kain jenis High Quality Cotton Denim!


4-IMG_7001 copy

Material cotton denim ini lebih cantik terletak soft awning nya yg mana ia akan membuatkan kite tampak lebih gorjes ketika memakai sunglass! Tengok tuu.. soft awning tu masih teguh terletak muncung nya walaupun pakai specs! Hehehe..


5-IMG_6905 copy

Kelainan kedua – potongan tudung Dhaifah lebih labuh di bahagian belakang & hadapan nya!


6-IMG_7083 copy

Shhhyyy… ni nak habaq maiii.. tudung ini juga amat sesuai utk ibu2 yg hendak menyusukan bayi tau! Ramai dah customer Kak Neen yg beli tudung jenis sarung express nie dan memberikan feedback yg memberansangkan ketika process penyusuan bayi!


7-IMG_7046 copy

Tudung sarung express jenis nie memang my first favorite collection.. sebab ianya sgt mudah utk di pakai ketika pergi bercuti dan buat aktiviti riadah di hujung minggu! Ternyata ianya sgt mudah utk di gayakan.. sarunggg jerr chussssssssss dah siapp!!! Hehehe..


8-IMG_6955 copy

Kelainan ketiga – material cotton denim ini mempunyai corak abstrak yg exclusive!


9-IMG_7073 copy

Ramai jugak customer Kak Neen yg menggayakan tudung sarung express ini ketika dlm process berpantang! Ye lah senang kalau ade org dtg ziarah, chap chuss chasss sarung jer tudung nie siap dah nampak gorjes sgt dah! Hehehe..


10-IMG_7028 copy

Macam biasa koleksi tudung Naazneen Faiqa by NeenaAnuar semuanya anti-kedut.. meaning its Ironless! So kite boleh pakai tudung nie dengan penuh riang dan gembira! Pendek kata tudung sarung express nie amat sesuai utk org malas macam Kak Neen! Ahahaha.. so senang kalau pack dlm beg utk travel tak perlu fikir tentang nak iron tudung.. malah jimat masa dan tenaga jugak! Hehee..


11-IMG_6859 copy

Walaupun tudung nie tudung malas.. korang jgn risau sebab korang still boleh kelihatan stunning and gorjes sokmooo!


12-IMG_6906 copy

Nangis CheTa tengok kite bergaya dgn tudung malas camgini! Tak perlu susah-susah kan diri nak membeli tudung utk kelihatan gorjes marvelous! Hehee..


13-IMG_6998 copy

OOppppssSSS!!! Ampunn CheTa… Takde niat nak ‘carutkan’ you!! hahahaa…


14-IMG_7023 copy

Oh yes… tudung sarung express nie sudah semestinya tak jarang!


15-IMG_6851 copy

Ia jugak sgt sejuk dan selesa utk digayakan walaupun ketika berada di tempat yg panas!


16-IMG_7051 copy

Ia tidak licin.. maka ia sgt mudah utk digayakan kerana muncung soft awning tu sgt terletak!


17A-IMG_7004 copy

Tudung sarung express ini jugak sgt sesuai utk melakukan outdoor aktiviti yg lasak!


17B-IMG_6958 copy

Tudung nie jugak solat friendly.. kalau kite nak solat, senang sekali tarik jer dah boleh bukak tudung… and lepas solat nak pakai tudung sekali sarung jer dah siap! Haaaa… gituuu! Kalau shawl kangg.. adoiii.. letih nak lilit.. nak belit.. and pin tang sana.. nak pin tang sinunn… pasal tu Kak Neen suke tudung jenis gini… cepat mudah dan selesa!


18A-IMG_6863 copy

Tudung ini jugak bisa membuatkan muke kite yg kembang nampak kuncupp! Hehe.. meaning muke kite boleh kelihatan lebih kurus & tirus ketika menggayakan tudung sarung express nie!


18B-IMG_7076 copy

Siapa kata pakai tudung express camgini tak leh kelihatan stylo?? Tak semestinya kite akan kelihatan stylo bile pakai tudung jenis shawl jer.. tudung express camgini pun stylo tauu kalau kite pandai menggayakan nya! Hehee..


Kali nie Kak Neen saya buat kelainan dgn buat outdoor shooting pulak! sesuai lah dgn koleksi tudung Kak Neen yg lebih sesuai utk outdoor aktiviti kan.. hehe..


So guys, tudung sarung express Dhaifah nie ade 4 koleksi warna sahaja!


19-IMG_7017 copy

Blue


20-IMG_7082 copy

Purple


21-IMG_6946 copy

Pink


22-IMG_6873 copy

Black


HARGA – RM 38.90 / SEHELAI (exclude postage)


Harga tu kak neen bagi dengan penuh kasih sayang dah tuu… GST, kos petrol, tol dan macam2 lagi kos2 terselindung biar lah Kak Neen yg tanggung.. Kak Neen paham skg nie kite semua tengah tercekik dgn keadaan semasa kan.. so takde salah nya kalau kite saling bantu membantu.. yg penting kite sama2 dpt berkongsi nikmat ini bersama-sama!


Tapi bersempena dengan tahun baru yg bakal muncul tiba pada hujung minggu ini.. Kak Neen berbesar hati nak bagi korang FREE POSTAGE.. yes.. korang boleh menikmati free postage dgn pembeli 2 helai dan keatas!


IMG_6950 (New Year Sale) copy

NEW YEAR PROMO:-


HARGA – RM38.90


*Pembelian 2 helai & keatas – FREE POSTAGE*


Untitled

Alhamdulillah so far dah ade Customer dah yg dah beli tudung Dhaifah nie in advance.. diaorg tak sabar nak tunggu tudung nie release.. kak neen baru bagi teaser pada khamis lepas.. tup2 diaorg dah mintak nak beli 4 helai terus! Permintaan ibu mengandung kena tunaikan secepat yg mungkin… baby mengidam nak guna tudung Untie Nin nie! Hehehee…


Untitled

Yang nie pun salah seorang customer yg dah beli tudung Dhaifah in advance! Nie pun ibu mengandung jugak nie... happy Untie Nin dpt happy kan mommy & baby to be born soon! Hehehe..


Kak Neen memang buat postage once a week iaitu pada setiap hari Ahad! So utk order 2 org ibu mengandung nie, Kak Neen buat postage tu kelmarin… and alhamdulillah.. semalam customer nie dah received her parcel!


Untitled

Syukurr alhamdulillah.. I’m happy when my customer is happy!


Oh ya.. Tudung Dhaifah nie sesuai jugak utk mereka yg berbadan agak besar tau.. nie adik ipar aku jadik model utk mereka yg big saiz.. hehe..


Untitled

Untitled


Untitled

See… comel kan? So you guys yg berbadan comel (big saiz) tu jgn risau ok.. tudung Dhaifah nie sesuai tuk korang jugak tau!


So korang tunggu apa lagi.. cecepat lah whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ! hari tu bile tudung Athifa & Naifah dah sold out ramai yg mintak kak Neen restock.. but as you all know kak neen takkan restock tudung2 yg dah sold out.. tapi kak neena akan keluarkan koleksi tudung yg terbaru.. so sesapa yg tak dpt purchase tudung Athifa / Naifah dulu tu.. ini lah masanya utk korang grab ok!


23-IMG_7075 copy

Korang happy memakai… Kak Neen happy

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

yana2605 said...

apa ke lawa sgt tudung instant kak neena kali ni...uwaaaa nakkk gk tp budjet bulan ni dh lari..ingt nak ambk 3 helai terus sbb tak menahan cantik sgt..nnt sy kira tabung dulu erk..pstu email kt kak neena..dgn harapan stock msih ada...

YB Shehan said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

QasehnyaRania said...

cntik cntiknya.
simple plg suka..
nti kita whatapps erk :)

pppstt: suka tgk modelnya.. ommeyyy anggattt

Qaseh Suhaida said...

Mmg simple dan nice tudung ni.

Chekgu Azrine said...

Model pun lawa..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails