COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, February 26, 2015

Siapa Nak Order Inner Neck Hitam Labuh Naazneen Faiqa Sila Baca Entry Ni!


Untitled



Disebabkan terlalu ramai yg mintak aku restock Inner Neck warna hitam Naazneen Faiqa.. So aku terpaksa open for pre-order booking!

Ini bermakna sesiapa yg nak beli inner neck warna hitam, sila buat payment in advance in order to secure your purchase!


Sorry aku tak dpt nak amik booking reservation sbb aku memang implement First Come First Serve Basis concept.. Itu bermakna sapa yg buat bayaran dulu.. Barang dah dijamin akan menjadi milik anda!


Tapi kalau korang tak nak buat payment pre order in order to secure you booking ni pun takpe.. Takde paksaan pun.. Korang boleh jer beli waktu aku release restock item tu nanti.. So time tu kalau ade rezeki korang adelah.. Kalau takde jgn meroyann sampai nangis tepi bucu katil ok! Muahahaha...


IMG_3721 (Black)



At this moment inner neck Hitam dlm process production.. Insyallah dlm bulan depan restock item ni akan release!


So cepatttsssss!!! Since last few weeks dah ade a few customer buat pre-order payment.. Kalau korang nak join sekaki.. Cecepatssss email Kak Neen kat pin2it.neenaaanuar@gmail.com okeh!


Muaaahhhhsss!!

3 comments:

Mimy Hamid said...

neenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....inner neck grey tak date lagi hehehe...

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Gzatt el dulce said...

Neena...nak order inner neck color grey and hitam...

Berapa harga nya
dan accounts no.nak di bank in...

sila email acs no. kat email i ya.

ogiezat@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails