COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, February 12, 2015

Ni Barang Baikk.. Ehhhh... Ni Barang Baikkk!


Hahahaa... bongokkk jer title entry nieh! Aku sebenarnya tak tahu nak letak tajuk apa utk entry nie... so tanyer lah kat en. Teman... sekali dia bagi title nie... hahaha.. senggal betol org tua nie!


Tak kisah lah title apa sekali pun.. yg sebenarnya aku nak ckp pasal my first baby product Naazneen Faiqa! Terima kasih lah pada customer2 Naazneen Faiqa.. thanks for your support.. alhamdulillah... product Inner Neck Naazneen Faiqa dah nak almost sold out dah... yg tinggal hanya beberapa pieces jer lagi utk color Pacific Blue and Hot Pink! Yang lain semua dah sold out!


Color pertama yg sold out adelah color hitam! Perrgghhh... macam goreng pisang panas... baru letak berdesup dah kene sambarr! Huhuhu.... maybe ramai suke pakai inner neck hitam sbb obviously hitam mudah utk di mixed and match kan dgn apa warna tudung sekali pun... Aku jer yg agak daring pakai inner neck ikut warna tudung.. kalau warna tudung aku warna biru.. aku pakai inner neck warna biru.. kalau aku pakai tudung warna pink... aku pakai inner neck warna pink... hihi..


Insyallah atas permintaan ramai... aku akan restock kembali Inner Neck soft awning warna hitam and grey ok.. now dlm process production.. so tungguuuuuuu!

Untitled


Production terbaru Naazneen Faiqa kali nie guna label camgini.. santekk tak??? kalau korang rasa tak santek takpe lah.. yg penting Kak Neen rasa cantik! Hahaha...


Insyallah selain dari restock Inner neck, nanti akan ade jugak product baru dari Naazneen Faiqa.. So nantikan kemuculannya ya!

2 comments:

AMIIZAA said...

congrats neena, bisness bertambah maju:)

Chekgu Azrine said...

Alhamdulillah..maju bisnes neena.tahniah ye..inner neck neena mmg best la.dh try 1 hari tu...hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails