COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, November 4, 2014

New Collection Hijab Pin Peniti Pin2it Yang Cantik dan Murah!


Assalamualaikum and very good morning my beloved blog readers!


Sorry lah.. almost 2 weeks akak gonjeng tak hupdate blog! Ade yg whatsapp.. ade yg private message tanyer keadaan aku... OK ke KO sbb senyap sunyi tak update blog! Huhu... terharu lah plak atas korang punyer concern! Lagi terharu bile aku tak update apa2 pun still masih ramai yg sudi dok jenggah blog gonjengan nie tetiap hari! Nothing much lah I can say to you guys melainkan I love you to the moon and back.. seriously saya Rindu Awak 200%!


Alhamdulillah.. aku baik2 aje.. biasa lah ade masa mood kedaung nak hupdate blog tu datang.. nak2 pulak bile time bulan mengambang.. memang takde napsu langsung nak mengadap blog gonjengan aku nie! haha.. So hari nie cam dah ade semangat skit nak update.. kalau ikutkan nak update citer percutian di New Zealand... tapi disebabkan minggu nie adelah minggu awal bulan yg mana korang semua dah dapat gaji.. so aku nak suruh korang shopping Pin2it dulu lah sebab now Pin2it ade new collection hijab pin yg gorjes2 dan murah!


Selalu range harga pin2it in between RM7.90 – RM15.90 kan? Ok this time punyer collection korang boleh dpt beli pada harga serendah RM5.50 sahaja! Serious rugi kalau korang tak beli design kali nie sebab design baru nie semua nya cute2 and gorjes2 belaka!


Untitled

















Untitled


Untitled


Untitled


Untitled


Untitled








Harga yg tertera tu tak termasuk harga postage ya.. Harga postage utk Semenanjung Malaysia will be RM6.00 and utk Sabah & Sarawak will be RM10.00!


So how to order? Just email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com


Satu aku nak remind yer.. aku tak boleh nak reserve kan pin2 yg korang nak sbb aku jual based on first come first serve basis tau... so basically siapa cepat dia dapat... or dlm erti kata lain nya.. siapa bayar dulu dia yg akan dpt pin yg dia nak tu! hehehe.. aku dah experience kes customer berebut pin... pin dah tinggal last 1 piece.. ade yg dah dpt booking details dari aku.. tapi lambat buat pembayaran... so ade customer lain nie yg dah ready nak buat pembayaran... aaahh.. sudah.. tokey pin mula lah jadik serba salah... cuba memahami customer yg mempunyai kesukaran nak buat pembayaran immediately... but at the same time.. rasa unfair pulak pada customer yg dah betol2 ready nak buat pembayaran....


So guys.. aku mintak maaf awal2 kalau aku terpaksa release korang punyer pin booking... sbb aku kene be fair pada semua customer since aku buat concept first come first serve basis! So utk elakkan korang terlepas pin yg korang booking tu, make sure lepas jer korang dpt booking payment details dari aku.. korang kene usahakan cara yg paling pantas korang boleh buat pembayaran... once payment have been made, then the pin will be yours! But seandainya pin yg korang nak tu takde org nak berebut.. aku ok jer utk hold on for your booking till you make your payment! Aku tahu korang sgt memahami... so far alhamdulillah.. customer pin2it semuanya gorjes2 belaka! So meh nak muahciked! Hehe..


Ok.. cepat antar email in order to place your pin booking ya.. stock pin adelah terlalu limited yer.. nie bukan nak tipu2... ini betol2 limited sbb stock dari supplier hari tu pun tak banyak.. so aku tak dpt nak amik stock pin baru nie secara banyak.! Yang pasti aku sendiri dah grab pin2 gorjes nih.. Diamond Gold Heart, Diamond Gold Leaf, Diamond Heart Ring, Rafflesia White, Melur Peach, LV Flower Red and Bow Ring Black! Hahaha..t eruk tokey pin nieh... belum apa2 dia sendiri dah borong dulu.... eh ye lahh.. kite kene suke dengan apa yg kite jual.. baru lah kite enjoy nak berbusiness! Hehehe..

5 comments:

Mimy Hamid said...

neena aku pun tergerak nk whtsapp ko...senyap je ig senyap..blog senyap....miss ya..nasib ko upload pic an zee...

Chekgu Azrine said...

Please..cpt2 update cerita NZ..suka sgt bca citer neena yg pnjg berjela..suka..suka..suka..

eMMe said...

cantik.menarik.tertarik. cam nak pakai jumaat ni, tak sempat kan neena...

norlida kamaruzaman said...

cantik2 pin tu!

salam kenal,jemput singgah ke blog saya

http://idanas.blogspot.com!

Abang Bear said...

Cantik dan murah.... salam singgah dan salam kenal

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails