COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 10, 2014

Terasa Seperti Hendak Meletak Jawatan!


Yuhuuuuuuuuuuuuu....

Masih ade ke org yg sudi nak jenggah si I’m Yourss nie? huhu... Dalam tempoh 3 minggu yg lalu.. satu entry jer yg aku berjaya update! Itu pun update entry my online business pin2it! Huuwwwaaaa... serious rasa macam nak nanges bile mengenangkan giler banyak lagi cerita New Zealand yg aku perlu siapkan! Bukan tak nak update.. tapi atas faktor masa dan jugak atas faktor kerja di kantor yg agak kritikal tahap kesibukkan nya skg nie yg telah membuatkan aku berada dlm kondisi tidak stabil utk mengupdate blog lately!


Perasaan terkini >>> rasa macam nak letakkan jawatan sebagai seorang blogger jer kekdahnya! Uhuk.. uhuk...


Korang boleh tolong aku tak? Tolong kuaddddddddd kan semangaddddd aku boleh tak??? Yang pasti saya rindu awak semua 200%!


*kiss*

15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

x mo sedih2 sis
kami sentiasa menyokong kamu

mama tisya said...

tu la faktor masa and faktor kj mmg wat blog terabai gk tp tkpe...lmbt2 update pn still org tgu...kt blog pn byk lg entry vacation tp tk kesempatan gk...yg paling mls nk update entry vacation korea lastyear..ni dh nk akhir thn...hehe

Aini said...

x nak x nak x nak.. x nak stop ok... Teruskan blogging, x pe kalu sebulan sekali update pun... =)

wanna said...

salam kak neena, pestaim komen nie.

1) jangan lah letak jawatan sebagai blogger... tak best lah mcm tue.

2) walaupon akak lambat update, saya ttp setia tggu. sbb saya suka cara kak neena cerita pasal holidays yg kak neena pergi..rasa mcm dengan saya sekali pergi..wlaupon saya nie baca blog kak neena je

3)so kak neena..tak mau putus asa k..go go chaiyok!

Anil Wanina said...

jangan gitu...

kita pun masa nak update entry NZ tu pun.. masya Allah.. time tu la nak sibuk.. time tu la macam2 hal jadik.. tapi gigih gak siapkan walaupun dah 7 bulan meninggalkan jejak kat NZ tu..

jangan putus asa.. kita sama-sama saling menyokong supaya blog kita ni dapat sama-sama hidup di alam maya ni.. ^_^

love you Neena.. ^_^

PILOT LOVER said...

Go sis ... we will always wait for you.. no worries.. take your time okay ^_^ keep smile and spread the good vibes.

Suraya Hafizi Jafar said...

jangannnnnn...!!!!!!! tulis laaa lagi akak gonjeng yang cun.. syok laaa bc blog akak..

Chekgu Azrine said...

Ala.nk jugak neena update psl NZ..

Alin Faiz said...

Ohh kak neena, please keep on writings. Rindu nak baca coretan dan bebelan kak neena! Jangan lah stress stress dan letak jawatannnnn. Khidmat mu untuk menceriakan hari orang sekeliling masih diperlukannn

fidza said...

jangann kakk..kita tertunggu2 entry NZ tauu,hehehe

Mimy Hamid said...

takkuad tak baca blog neena....blogging im yours my therapy heheh

nooraini zubir said...

alaa kak neena ku yang gojes lagik gonjeng nih..
jangan la pencen awal..

nanti ku kebuntuan tak tau nak selak blog travel sape lg..nak pegi rasanya memang taklah.sekadar berkongsi gumbira tgk gambar2 indah hakak dan incik suami tuh..

sambil verangan konon2 ada kat dalam gambar tuh..

tak yah celoteh pon takpe..just tepek2 gambar bersama simple caption.. just enuff for me..


pliss kak neena jgn terminatekan blog indah nie yee..

huhu..

love,
ur silent reader,
- mrspuex.blogspot.com-

Jan@Afzan said...

Neena... jgnlah gitu.. Kami sentiasa mengharapkan celoteh dan pic2 dari neena yang sangat tidak jemu membaca dan mengukir senyuman di bibir kami.. Menceriakan pagi dan mendamaikan deria penglihatan..

keep it up.. Dan dunt stop jadi blogger ek...haip! hehehe

Liza Nova said...

neena jangan letak jawatan.. saya baru nak berjinak-jinak dengan blog u ni... hihi! keep it up!!!

Sharinginfoz said...

memang seronok dapat jalan2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails