COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 20, 2014

Pasal Roti Pun Aku Boleh Bergaduh!





Hanya kerana roti… boleh pulak aku kecik ati ngan lakik sendiri!  Semalam kiteorg having our anniversary dinner kat Mid Valley, so before balik umah aku ckp aku nak pegi beli roti nie… tapi en.teman macam tak berapa nak layan permintaan aku… dia punyer reaction tu macam malas jer nak ke kedai roti nie.. pastu dia siap remind.. kene cepat balik.. nanti ramai org nak keluar dari mall…. Banyak traffic…. Bla.. bla.. bla..
Hoihh!! Sentappp okkkkk!  Aku punyer lah lama teringin nak makan roti nie.. tup2 dia tak layan permintaan aku nak makan roti nie!  mauukk tak sentap?? Kecik ati sangat tauu!  Dah lah dlm mood anniversary… cuba lah layan kan permintaan binik yg nak makan roti RM3.80 jer kot.. bukannya aku mintak beli handbag Coach RM3800! Gggggrrrrrrrrrrr!
Tapikan yg sebenarnya…. Aku tengah dlm mood swings skg nie.. so memang menjadik kepantangan lah kalau ade kesilapan sebesar zarah sekali pun! terkadang bende tu takde apa pun… macam kes nak beli roti nie, en.teman just remind aku jer.. so tak perlu lah aku nak sentap sgttttt kan?  Cik P kalau nak datang memang camgini lah perangai aku… memang annoying sgt! Ahaha.. aku tengah sakit hati ngan diri sendiri nie sebenarnya… 
Sib baik lah en.teman super cool orgnya.. dia tahu aku sentap pasal nak beli roti nie… sampai umah terus pujuk binik dia yg gonjeng sgt nie!  sib baik dia pandai pujuk.. kalau tak pandai pujuk.. memang tido kat luar bilik lah dia malam tadi.. biar dia tido ngan si bulus AnnZee! Hehe…
Ok.. tak pernah lagi sepanjang 9 tahun kawin.. aku sentap di hari anniversary aku… so semalam tercatatnya satu lagi bitter sweet memories dlm perhubungan kami lakik binik!  Well.. pada aku ianya terindah jugak lah sbb selalunya on anniversary date for the whole day we will be in a good mood… sekali semalam mood swings punyer pasal.. terpalit jugak secubit kisah pahit yg manis!  Manis sebab kene pujuk.. kalau tak dipujuk memang pahit 3-4 hari jugak lah kot! Ahahahaha..
Apa pun.. roti Chicken Floss from Bread Talk tu sangat lah sedappppppp!  Nak2 pulak lepas tersentap.. lagi nikmat aku makan roti nie! hehehe…

9 comments:

Fiza @ Zah said...

yup.. memang sedap gak roti tu...

Chekgu Azrine said...

Xpnh cuba neena..nx time blh cuba

Tihara said...

alhamdulillah
akhirnya dapat juga makan roti idamanan hati
happy sweet moments :)

QUEENPINK said...

So sweet :) buat quenpink mengidam pula..

sabby said...

Logic sentap sbb ni fav i jugak :) sedap. Apa2 pun happy anniversary to this sweet couple...to many more years to come

Farra Da Smiley said...

Sedap tuhh

Latifah said...

Sedap nyer roti chicken Floss.. lame tak makan. Esok kena carik nie..

LatifahFazri

nadiah hanum said...

Salam kenal...:) alahaiiii cam comel jer jadik merajuk sebab roti di hari anniversary...:) Semoga bahagia selalu!!

Cik Shyra said...

Yessss... mmg sedap terabadi chicken floss pedas/ori from Bread Talk!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails