COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 17, 2014

Bende yg palingggggggggggg jarang aku buat adelah...


Bende yg palingggggggggggg jarang aku buat adelah berselfishhh depan cermin! 

Gambar ni di captured pada beberapa jam yg lalu di dlm toilet hotel grand millennium! Memang grand toilet dia.. Siap ade chandelier!  So aku belanja korang satu entry hari ni secara live update sbb aku is super busy.. Masih tak sempat nak update entry New Zealand! *sebak*

Rasa mcm tgh attend wedding tapi yg sebenarnya tgh attend project lessonlearn session with client! Haha.. 


6 comments:

Chekgu Azrine said...

Nice sgt...neena sentiasa vogue

AZZ said...

cantikkkkk

Nurzakiah Hanum said...

sangat vogue

Farah Waheda Wahid said...

ha ahlah memang tak pernah nampak neena ber-"selfish" depan cermin...he he he...

dear bilalah boleh berjumpa lagi ni ek?

Allene said...

tu dia.. toilet lampu blink2...

Izzati Amira said...

jarang selfie gak. tapi kalo dapat toilet macam ni.. kita pun nak selfie!! hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails