COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, February 4, 2013

Kanda & Dinda PurplePink Birthday Party!

27 Januari hari tu aku dpt jemputan utk meraikan majlis harijadi Kanda Amani & Dinda Aisyah!  Siapa Dinda & Kanda nie?  mungkin ade yg dah tahu dan mungkin jugak ade yg tak tahu.. kalau tak tahu.. takpe meh nak bagi tahu...

Ni lah bonda kepada Kanda Amani & Dinda Aisyah!
Yus Purplelicious merupakan seorang rakan blogger aku.. TQ beb for inviting me!

DSC_6297 copy
masuk ajer ke dalam umah Yus.. terus nampak this awesome table!

DSC_6293 copy
My favorite port! :p

DSC_6302 copy
Malu nak kaborrr.. tapi kene kaborrr jugak yg sesungguhnya aku & Awien adelah tetamu pertama yg check in hari tu! hahaha.. well... before org ramai.. better kite makan dan makan dan makan dulu.. so nanti kalau nak makan for second or third round tak lah rasa kemaluan sgt sbb org ingat kite baru nak makan! muahahhaa...

DSC_6303 copy
By now tetamu dah ramai.. Untie Nin dah selesai makan.. so dia jadi baby sitter utk baby Khalis!

DSC_6304 copy
Tuuu Baby Khalis yg makan ker Untie Nin yg makan lebey tuuu??? hahaha..  Sumpah sedap nakk mamposs muffin cokelat tuu! *tutup muke ngan pinggan*

DSC_6307 copy
Ok.. b'day kek dah keluar dari peti ais.. jom kite potong kek!

DSC_6316 copy
Kanda Amani dah get ready to blow the delicious cake!

DSC_6319 copy
Dinda Aisyah dah mendahului kekandanya.. hehe.. cute jerr dua beradik nie!

DSC_6326 copy
It's a rainbow cake.. harus lah pelangi kann.. sbb bonda nya dari geng Pelangi gituu! hehe..

DSC_6333 copy
besarr dah Amani.. rasa cam baru je visit Amani waktu berusia dlm hari..

DSC_6309 copy
Daddy tolong bukak kan hadiah kami! :D

DSC_6348 copy
Bonda with the gorjes Untiesss... Cute Khalis & Macho Uncle by the side! hihi..

DSC_6352 copy
Untie² gorjes nak bergambar kenangan ngan b'day girls.. tapi Amani je yg ade ngan Bonda.. Aisyah entah ke mana.. haha..

DSC_6361 copy
Amboii.. bukan mainnn lagii guess book utk birthday party nie.. siap kene bagi cop jari okkk!! haha.. very the creative gituu siap bagi stamp pad merahh tauu! sib baik dia tak kasik warna purple! hehehe..

DSC_6356 copy
Ok.. meh sini nak bagi cop ibu jarii!  si en.teman lagi bengongg.. siap tanya cop ibu jari kaki tak nak?? haha. kurrengg hajarr punyerrr lakik! welll.. laki I memang gitu.. kalau bergurau terkadangg overrr skit kategori mak jemahh nya! haha..

DSC_6362 copy
Makan sedap² dah.. borak sakan pun dah.. huha huha pun dahh.. so now masa utk pulangg... Eh! aku lupa lah nak tanye si Yus hari tu.. takde pemenang utk pakaian terbaik yg mengikut tema warna ke?  Tema b'day party nie adelah Princess Pink Purple..  so I veryy the Pink Purple on that day kannnzz! :p  Oh btw, look at most creative tong sampah beside us! :D

DSC_6368 copy
Aik dudukkk balik?? muhahaha... sambungg pottt peettt sbb ade citer syiokk plak! punyer sakan berborak.. sampai Khalis dah acuuu 'senapang' nak tembak Untie Nin suruh balik! hahahaha..




15 comments:

Anum said...

cantiknya

Amanda Suria said...

seronoknya..rugi x dapat menghadirkan diri..kakiku cacat lagi...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cantik la baju kak neena ngan selendang yg kak neena pakai tu

Siti Shuhadah said...

waaa..bestnye depa..:)

azzey said...

mmg osem hiasan meja tuh..lg osem kek nyer...very d rainbow gtue...:D

Seneorita Baharin said...

sis mmg mengikut tema colour..chantek dress tu.. :D hee

O'gosh Iskandar said...

huhu...comelnya....

Dee said...

neena..k dee smpi lambat..boleh tak cilok gambar kek tu..hihihi..

MiYOKO SuKi said...

suka sgt shawl sis neena tuu....bestnye dpt mkn ramai2..bile lg bole jmpa niii.. :)

Mimy Hamid said...

aku datang malam beb...majlis pun dah habis..food pun yilek poci heheh

eLLy said...

Tak berkesempatan nak menghadirkan diri.. if not boleh berjumpaan khannn

najihahfara said...

kek tu nampak menggoda

NeenaAnuar said...

Anum:
TQ! :)

Amanda Suria:
Along.. get well soon yea! take care tauu!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr:
hehe.. kebetulan dpt macthing katching pulak.. TQ dear!

Siti Shuhadah:
Kamu jauh.. kalau tak pasti lagi meriah dpt jumpa org2 penang!

azzey:
kannn! comeyy sgt!

Seneorita Baharin:
hehe.. TQ so much dear!

NeenaAnuar said...

O'gosh Iskandar:
semua comel2 kan! hehe..

Dee:
hehe.. boleh aje kak.. tu lah takde rezeki kite semua nak berjumpaan kan!

MiYOKO SuKi:
TQ so much dear.. insyallah ade rezeki nanti mesti kite semua dpt jumpa2 lagii.. :)

Mimy Hamid:
tu lah takde rezeki kite nak peluks2 kann..

eLLy:
takpe kak.. insyallah next time punyer gathering mana tahu ade rezeki kite semua nak together2 kann.. :D

najihahfara:
yes it is! hehe..

*SiRibenMerah said...

ohooo.. my parents dtg KL masa tuh sebab paklong I kat ccu, HKL. if not dapat la kita ketemuan sekali lagi.. majlis dindakanda mmg meriah.. cantik tau kaler2 neh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails