COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, February 5, 2013

Jom Shopping Disini!

Di sini tu dimana yeaa?

Di sini tu di sini lahh.. mana lagi kalau bukan kat I'm Yourss nie hah! hehe..

Alhamdulillah.. boleh tahan laku jugak ruangan iklan di side bar blog aku nie! seriously I am terharuu.. aaaauuwww!  hihi..

Syukurr.. TQ so much to you guyss yg sudi menjadi pelanggan di blog I'm Yourss nie!  Sudi nak sewa ruangan iklan yg tak seberapa tu.. ade yg nak letak iklan product diaorg for one week.. ade jugak yg letak for one month.. and lagi terharu ade jugak yg nak letakkan iklan for 6 months and even up to 1 year!  ohhh.. touchhinggg mak enchik gonjeng nie!

Aku selalu rasa cam I'm Yourss nie like baby baru berumur sebulan jer.. nothing much to be proud of.. but after dpt email yg tak putus² dari potential customer yg nyatakan hasrat nak iklan kan product mereke di blog yg gorjes gonjeng nie... Oh seriously just in a split second, you really make me a proud 'mother' baby I'm Yourss!  Love you muchh muchhhyy!!! :D

So, kepada anda semua kesayangan ku sekalian... sila lah jgn malu dan jgn segan utk bukak mata and look see look see some advertisement yg dah pun ke udara di my side bar tu yer.. macam² product ade.. nak cantikk dan tambah keyakinan diri boleh.. nak sihat kan badan boleh.. nak cari pakej kawin boleh.. nak tambah koleksi pakaian boleh.. and nak ber-Party pun boleh!  

Dalam pada semua boleh.. tetap ade satuu jer yg tak boleh.... kalau nak carik photographer memang tak boleh kat sini.. sbb kalau nak cari Professional Photographer tuk apa² majlis sekali pun... korang kene carik tuan blog I'm Yourss nie.. sbb suami tuan blog buat business photography.. so I am mintak maaf kalau ade yg berhajat nak iklan kan product photography.. tapi I terpaksa reject you ollzz punyer request! bukan apa.. takot kena sumpah jadik patong barbie doll katanyaaaaaaaa... hahaha.. Yer.. walaupun patong barbie doll tu cantikk dan gorjesss giler.. tapi seriously aku tak sanggup nak jadik patong sebab patong takde napsuuuuuuuuuuuu woii! muahahahaha.. :p

Gile ko.. laki buat business photog.. ko boleh plak promote business photog org lain kan... actually memang lah.. ikut lah rezeki masing².. walaupun aku iklan kan product photog org lain kat sini.. tapi itu macam agak kurang professional dlm etika berbusiness kott rasanya... walaupun business aku nie tahap ciputt.. tapi still nak budget hottt umpama kedai kopi Starbucks takkan jual kopi Coffee Bean! hehe.. :p

Anyway.. Iklan kat side bar tu akan ber-Update dari masa ke semasa.. selagi ade permintaan dari kalian.. Insyallah selagi tu ade nya penawaran dari saya!  Kalau terlebih saya halalkan.. kalau terkurang saya mohon kemaafan yea!  :)


Ok lah.. selamat lah bershopping you ollz!  Org yg nak kene keluar duit memang camgitu.. muke harus serious sebab nak buat pilihan bijak katanyaaa.. Org kuning kat belakang tu senyummmmmm jer sebab dia 'Owner' katanya! :D




3 comments:

Anum said...

huhu
bestnya

afrah hana said...

hi ;) brape kalau nak post add on ur blog?

nabillah athirah said...

cantiklah tudung kak neena . ada wat tutorial tak ? hikhikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails